Vyžehlite si to na MDŽ s Expert Elektro
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 6.3.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nestihli ste potešiť vašu polovičku na Valentína? Druhú šancu dostanete už 8. marca na Medzinárodný deň žien. Odborníci zo siete Expert Elektro pre vás pripravili niekoľko praktických tipov, ako si to môžete vyžehliť. Navyše ak na MDŽ navštívite jednu zo siedmich predajní Expert Elektro, máte možnosť získať okrem výrazných zliav na vybrané elektrospotrebiče aj darček zdarma.

Nestihli ste potešiť vašu polovičku na Valentína? Druhú šancu dostanete už 8. marca na Medzinárodný deň žien. Odborníci zo siete Expert Elektro pre vás pripravili niekoľko praktických tipov, ako si to môžete vyžehliť. Navyše ak na MDŽ navštívite jednu zo siedmich predajní Expert Elektro, máte možnosť získať okrem výrazných zliav na vybrané elektrospotrebiče aj darček zdarma.

„Každý z nás občas chtiac-nechtiac prepasie príležitosť vyznať lásku svojej polovičke či potešiť svoju mamu. Medzinárodný deň žien ponúka skvelú príležitosť, ako si to vyžehliť. Pre našich zákazníkov sme pripravili niekoľko pozorností, ktorými môžu potešiť svoje polovičky v tento tradičný sviatok. Doslova „vyžehliť“ si to budú môcť kúpou vlasovej žehličky za akciovú cenu. Okrem toho sú naši expertní predajcovia pripravení individuálne poradiť každému zákazníkovi ten správny výrobok podľa  predstáv, či preferencií partnerky,“ povedal Miroslav Šaškievič, obchodný manažér siete Expert Elektro na Slovensku.

 

Návštevníci predajní Expert Elektro si to budú môcť u svojich polovičiek vyžehliť v dňoch od 8. marca do 10. marca napríklad vlasovou žehličkou Remington za akciovú cenu. Pri kúpe mikrovlnnej rúry značky ECG získate tiež zdarma vonnú sviečku Airwick a tekuté mydlo Apart podľa vlastného výberu. V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu kávovaru Tassimo, dostanete ako darček balenie kávy podľa vlastného výberu zdarma. Viac informácií o akciovej ponuke nájdete aj na www.facebook.com/expert.sk alebo na www.expert.sk. V prípade, že si nie ste istí tým správnym darčekom, nechajte sa inšpirovať tipmi z oblasti elektroniky od našich expertov.

Robotický mop

Po robotických vysávačoch prišli na náš trh robotické mopy. Cenovo atraktívny variant síce za vás nepovysáva, no slúži na udržiavanie čistej domácnosti, teda zametanie drobných nečistôt, prachu a vlasov. Robotický mop tak za vás bude udržiavať stále čistú podlahu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si poradí aj s neporiadkom pod sedačkou či iným nábytkom. Tohto šikovného pomocníka isto ocení nejedna domáca gazdinka.

Čítačka kníh

Ženy vo všeobecnosti rady čítajú. Ak tá vaša už nemá kde skladovať svoju zbierku kníh, je čas prejsť na elektronické knihy. Do čítačky sa ich zmestí niekoľko stovák, pričom samotné zariadenie nezaberie viac miesta, než jedna z najtenších kníh. Medzi najpopulárnejšie typy čítačiek patria tie, ktoré využívajú technológiu elektronického atramentu.

Fotorámik

Fotorámik je milým darčekom, keď chcete potešiť svojich blízkych. Do rámčeku pripravíte niekoľko spoločných rodinných fotografií (napr. pre mamu alebo starú mamu) a necháte ich striedať v určitom časovom intervale. Rámček potom stačí už len zapojiť do siete a táto elegantná a nenápadná ozdoba môže v domácnosti tešiť pripomínaním radostných chvíľ rodiny.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.