Novinka: Rex 3xAction 2v1 Green Tea & Jasmine
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 6.3.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Aj pre vás je rozhodujúca pri výbere pracieho prostriedku jeho vôňa? Spoločnosť Henkel Slo-vensko a jej značka pracích prostriedkov Rex prináša novinku s aromatickou zmesou esen-ciálnych olejov Rex 3xAction 2v1 Green Tea & Jasmine. Vďaka vysoko účinnému zloženiu odstraňuje odolné škvrny, uchováva žiarivú bielosť, pôsobí na moderných vláknach ako ochranný štít a prináša sviežosť aviváže. Esenciálne oleje dodajú vašej bielizni dlhotrvajúcu jemnú vôňu zeleného čaju a jazmínových kvetov.

Voňavá novinka s esenciálnymi olejmi

Aj pre vás je rozhodujúca pri výbere pracieho prostriedku jeho vôňa? Spoločnosť Henkel Slovensko a jej značka pracích prostriedkov Rex prináša novinku s aromatickou zmesou esenciálnych olejov Rex 3xAction 2v1 Green Tea & Jasmine. Vďaka vysoko účinnému zloženiu odstraňuje odolné škvrny, uchováva žiarivú bielosť, pôsobí na moderných vláknach ako ochranný štít a prináša sviežosť aviváže. Esenciálne oleje dodajú vašej bielizni dlhotrvajúcu jemnú vôňu zeleného čaju a jazmínových kvetov.

Stáročia sa z rôznych druhov bylín, kvetov a stromov získavajú esenciálne oleje, ktoré sa prostredníctvom pradávneho umenia aromaterapie využívajú k posilneniu zdravia a duševnej pohody. Odborníci zo spoločnosti Henkel spojili stáročia tradičného učenia s desaťročiami laboratórnych výskumov a vytvorili nový Rex 3xAction 2v1 Green Tea & Jasmine s esenciálnymi olejmi.

Esenciálny olej z čajovníka čínskeho (Camellia Sinensis) sa pre svoje blahodarné vlastnosti používa v kozmetickom priemysle. Spomaľuje    starnutie a zabraňuje podráždeniu pokožky. Esenciálny olej z jazmínových kvetov je veľmi vzácny, pretože na výrobu malého množstva oleja sa spotrebuje veľa kvetov. Tieto nádherné biele kvety sa zbierajú v noci, kedy je ich vôňa najsilnejšia.

Rex 3xAction 2v1 Green Tea & Jasmine v sebe spája dva svety esenciálnych olejov. Ponúka dokonale relaxačnú a zároveň povzbudzujúcu aromatickú zmes, ktorá poteší vaše zmysly a vašu bielizeň nádherne prevonia. Nový variant je v ponuke vo forme pracieho prášku a gélu na bielu bielizeň v rôznych baleniach pre každý rodinný rozpočet.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.