MAGGI prináša revolúciu vo svete varenia!
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 8.3.2013 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Žijeme v uponáhľanej a hektickej dobe. Pre mnohých z nás je strava iba niečím, čo potrebujeme na prežitie, zabudli sme vychutnávať. Máme toľko povinností, že nám neostáva čas ani chuť vymýšľať nové jedlá a následne tráviť hodiny v kuchyni. Varíme bez nápadu, nudne a fádne. Prípadne nevaríme vôbec.

Žijeme v uponáhľanej a hektickej dobe. Pre mnohých z nás je strava iba niečím, čo potrebujeme na prežitie, zabudli sme vychutnávať. Máme toľko povinností, že nám neostáva čas ani chuť vymýšľať nové jedlá a následne tráviť hodiny v kuchyni. Varíme bez nápadu, nudne a fádne. Prípadne nevaríme vôbec.

 

MAGGI Nápady prichádzajú s riešením – revolučnou novinkou Šťavnatý steak, ktorá predstavuje úplne nový koncept varenia. Voňavé, šťavnaté a dokonale ochutené mäsko si teraz môžete pripraviť na panvici v špeciálnom papieri na pečenie PAPYRUS® bez pridania kvapky oleja!

 

Dajte zbohom chuťovo nevýrazným a opozeraným jedlám a prekvapte vašu rodinu horúcou kulinárskou novinkou MAGGI Nápady Šťavnatý steak! V praktickom vrecúšku nájdete štyri papiere na pečenie pokryté chutnou zmesou korenia a byliniek, ktoré sú určené na prípravu štyroch voňavých a chuťovo vyvážených steakov. Už nikdy sa vám nestane, že mäso zle ochutíte. MAGGI Nápady vám zakaždým zaručia rovnako skvelý výsledok.

 

Nechajte sa inšpirovať originálnymi Nápadmi od MAGGI! Prídu vhod všetkým, ktorí si chcú chutné jedlo pripraviť veľmi rýchlo a jednoducho. Vďaka príprave na pečiacom papieri PAPYRUS® sa veľmi nenatrápite ani pri umývaní riadu a čistení kuchyne. Už nikdy nebudete musieť drhnúť zamastenú panvicu a od oleja oprskaný sporák.

 

MAGGI jednoducho opäť drží krok s dobou a vychádza v ústrety všetkým moderným a zaneprázdneným ženám. Doprajte si varené jedlo aj počas hektických pracovných dní a presvedčite sa, že príprava nápaditého a chutného jedla nemusí znamenať hodiny komplikovaného vyvárania.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.