Bravčové kotlety s fazuľkami a omáčkou s červeným vínom |
||
Autor(ka) : Gabika Dátum a čas : 25.3.2013 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Mäso potrite z oboch strán olivovým olejom, posoľte a ogrilujte alebo upečte na suchej panvici po oboch stranách do zlatista. | ||
Recepty Lenky Požárovej pre omáčky Dolmio Pre 4 osoby Príprava 20 min. 125 ml suchého červeného vína soľ mleté korenie olivový olej
Mäso potrite z oboch strán olivovým olejom, posoľte a ogrilujte alebo upečte na suchej panvici po oboch stranách do zlatista. Omáčku Dolmio zmiešajte s vínom a varte pár minút do požadovanej konzistencii. Fazuľky vhoďte do vriacej osolenej vody a varte 3 minúty, aby boli „al dente“. Sceďte. Na taniere rozložte fazuľky, zalejte omáčkou a priložte grilované kotlety. Zalejte šťavou z výpeku (pokiaľ pripravujete na panvici), posypte mletým korením a podávajte. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |