Tymianovo-parmezánové guľky s cestovinami |
||
Autor(ka) : Gabika Dátum a čas : 4.4.2013 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Mleté mäso, strúhaný parmezán, tymian a dve lyžice oleja zmiešajte a ochuťte soľou a mletým korením. Zo zmesi vytvorte guľôčky s priemerom 2 cm. | ||
Recepty Lenky Požárovej pre omáčky Dolmio Pre 4 osoby Príprava 30 min. 2 vrchovaté lyžice otrhaného čerstvého tymianu + na ozdobu soľ mleté korenie olivový olej
Mleté mäso, strúhaný parmezán, tymian a dve lyžice oleja zmiešajte a ochuťte soľou a mletým korením. Zo zmesi vytvorte guľôčky s priemerom Do misky s olivovým olejom si namočte prsty a guľôčky potrite olejom. Klaďte ich na zapekaciu misu. Vložte do rúry prepnutej na gril a pečte dozlatista (asi 15 minút). Cestoviny uvarte podľa návodu „al dante“, sceďte a prehrejte s omáčkou. Do hlbokých tanierov rozložte cestoviny, do nich posaďte mäsové guľky, polejte šťavou z výpeku a ozdobte strúhaným parmezánom a tymianom. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |