Žltá mašinka pre zdravie celej rodiny
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.3.2013 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Už žiadne pokašliavanie, soplenie a neprespaté noci! Rýchlou a spoľahlivou úľavou pri nádche a chorobách dýchacích ciest je inhalácia. Zbavte sa ťažkostí vďaka unikátnej novinke – domácemu inhalátoru

Už žiadne pokašliavanie, soplenie a neprespaté noci! Rýchlou a spoľahlivou úľavou pri nádche a chorobách dýchacích ciest je inhalácia. Zbavte sa ťažkostí vďaka unikátnej novinke – domácemu inhalátoru. Prístroj OMRON CompAIR Basic Kids je ľahký a kompaktný, predáva sa s praktickým cestovným puzdrom. Obsluha je celkom jednoduchá – stačí zasunúť hadičku, nastoknúť masku a jediným kliknutím spustíte príjemný proces inhalovania, ktorý vám prinesie účinnú a rýchlu úľavu. Žiarivo žltá mašinka s postavičkami zajačika a medvedíka hravou formou pritiahne k inhalačnej liečbe aj deti. Ide o efektívnejšiu a bezpečnejšiu metódu, ako nakláňanie nad hrncom s vriacou vodou.

Inhalátor OMRON CompAIR Basic Kids totiž vďaka jedinečnej technológii V.V.T. rozprašuje liečivo na najmenšie čiastočky, ktoré prenikajú až do dýchacích ciest a pomáhajú pri liečbe celého radu respiračných ochorení. Vsaďte na modernú liečbu, ktorá pomôže celej rodine. Okrem novorodeneckej a detskej masky existujú v sortimente značky OMRON masky pre dospelých, ktoré sú kompatibilné s  inhalátorom CompAIR Basic Kids.  Maska pre staršie deti však bez problémov pasuje aj väčšine dospelých. Tento užitočný pomocník by rozhodne nemal chýbať vo vašej domácej lekárničke! Nájdete v lekárňach a zdravotníckych predajniach.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.