Zdeněk Pohlreich: Tohtočná grilovačka? Kvalitné jedlo na kvalitnom grile!
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 28.3.2013 16:38
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Grilovacia sezóna práve štartuje a tak by ste sa aj vy mali na ňu poriadne pripraviť. Ako však odporúča ostrý šéfkuchár Zdeněk Pohlreich - podstatné je užiť si ju. A to nielen v príjemnej spoločnosti, ale tiež grilovať a jesť kvalitne. Znovuobjavená moderná grilovačka už totiž nie je iba obracaním steakov na rošte, grilovanie sa dnes stáva životným štýlom. Výber grilu podľa vašich predstáv, kvalitné suroviny, objavovanie nových chutí a vôní, receptov a grilovacích techník a najmä stretávanie sa s rodinou, priateľmi a známymi - to všetko patrí k zážitku z dobrej grilovačky!

Grilovacia sezóna práve štartuje a tak by ste sa aj vy mali na ňu poriadne pripraviť. Ako však odporúča ostrý šéfkuchár Zdeněk Pohlreich - podstatné je užiť si ju. A to nielen v príjemnej spoločnosti, ale tiež grilovať a jesť kvalitne. Znovuobjavená moderná grilovačka už totiž nie je iba obracaním steakov na rošte, grilovanie sa dnes stáva životným štýlom. Výber grilu podľa vašich predstáv, kvalitné suroviny, objavovanie nových chutí a vôní, receptov a grilovacích techník a najmä stretávanie sa s rodinou, priateľmi a známymi - to všetko patrí k zážitku z dobrej grilovačky!

 

 

Či už ste gurmán alebo domáci milovník chutí a vôní, či už máte veľkú záhradu alebo len malý balkónik, alebo si chcete vychutnať dobré jedlo na stanovačke či splave - grilovanie vždy môže a má byť nezabudnuteľným zážitkom plným radosti, chuti a zaujímavých prekvapení. To je aj filozofiou značky Weber-Stephen® – a tak tu nájdete všetko, čo k správnej grilovačke potrebujete: široký výber najrozmanitejších grilov, z ktorých si vyberie každý – od veľkých záhradných grilov, cez šikovné outdoorové aj kompaktné elektrické, plynové či klasické na drevené uhlie, až po širokú ponuku príslušenstva. Weber však nezabúda ani na kvalitu surovín v inšpiratívnych receptoch – a tak si môžete pripraviť na grile jedlá od výmyslu sveta – nielen klasické steaky, no tiež pizzu, ryby, mušle alebo aj štrúdľu! Výsledkom má byť presne to, čo všetci dôverne poznáme – príjemné momenty strávené s rodinou či priateľmi pri príprave voňavých dobrôt.

 

 

„Grilovať sa dá nielen zdravo, no tiež zaujímavo a rôznorodo. Chceme milovníkov grilovania inšpirovať a priniesť nový pohľad aj na kultúru a štýl stravovania v našej krajine.“, hovorí známy šéfkuchár a zároveň ambasádor grilov Weber-Stephen® Zdeněk Pohlreich. Mimochodom – aj on si tento rok vybral model, ktorý odporúča na prípravu zdravého a chutného jedla s nenapodobiteľnou grilovanou arómou. Jeho voľbou sa stal nový Master-Touch GBS, gril so širokým radom príslušenstva a tým priam neobmedzenými možnosťami použitia.

 

 

Leitmotívom tohtotočnej grilovačky sa stáva kvalita surovín, ktoré na gril položíme a práve tá je aj filozofiou jediného európskeho mäsového someliéra Wolfganga Otta. „Kvalita nie je iba o chuti a istote pôvodu, ide o celkovú zmenu myslenia a prístupu k potravinám, ktoré jeme,“ hovorí s úsmevom jeden z najväčších svetových odborníkov na mäso.

 

Nechajte sa teda inšpirovať Weberom a užite si kvalitné jedlo na kvalitnom grile tak, aby ste na zážitky z dobrej grilovačky spomínali ešte veľmi dlho!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.