Svetový hit s názvom Ultherapia zachová prirodzenú mimiku tváre
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 13.4.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nie je bežné, aby novinka v estetickej medicíne vzbudila vo svete tak veľkú pozornosť, ako prevratná technológia Ulthera. Ulthera prináša revolučné riešenie v podobe fokusovaného ultrazvuku, ktorý dokáže neinvazívnym spôsobom preniknúť do tkaniva presnejšie a hlbšie než všetky predchádzajúce technológie.

Nie je bežné, aby novinka v estetickej medicíne vzbudila vo svete tak veľkú pozornosť, ako prevratná technológia Ulthera. Ulthera prináša revolučné riešenie v podobe fokusovaného ultrazvuku, ktorý dokáže neinvazívnym spôsobom preniknúť do tkaniva presnejšie a hlbšie než všetky predchádzajúce technológie.  Ultrazvuková technológia dokáže v priebehu celého ošetrenia zobraziť detailný obraz vnútornej štruktúry pokožky a tkaniva. Ultherapia je tak jediné omladzujúce nechirurgické ošetrenie, ktoré neinvazívnou formou, pomocou ultrazvuku, umožňuje „vidieť“ pod úroveň kože a špeciálne zamerať hlboké podporné tkanivo (až 4,5 mm hĺbka), s ktorým bežne pracujú a spevňujú chirurgovia pri klasickom facelifte. Lekár do týchto hlbokých podporných miest vysiela presne cielené impulzy intenzívneho ultrazvuku, vďaka čomu je možné dosiahnuť najlepšie liftingové výsledky – bez jediného chirurgického narušenia pokožky.

 

Tvorba nového kolagénu je reakciou podkožia na dodanú energiu. Už po jednom ošetrení tak dochádza k spevneniu a vypnutiu, zatiaľ čo vrchné vrstvy pokožky zostávajú neporušené. Proces prebieha bez potreby chirurgického zákroku a doby nutnej na zotavenie. Finálny výsledok sa progresívne vyvíja po dobu nasledujúcich 2 – 3 mesiacov.

 

Výsledky sú viditeľné v podobe liftingu a spevnenia ochabnutej pokožky, ako aj návratu jasných kontúr tváre, čo sa premietne aj do redukcie vrások a celkového omladenia. Dôležitým benefitom je zachovanie prirodzenej mimiky tváre. Výsledok ošetrenia trvá až po dobu 5 rokov. Tvorba nového kolagénu navyše spomaľuje celkový proces starnutia.

 

Ultherapia je vítanou a účinnou alternatívou pre každého, kto odmieta podstúpiť chirurgický liftingový zákrok. Je vhodná pre ľudí s ochabnutou, menej pevnou pokožkou a ochabnutými kontúrami tváre pôsobiacimi staro a unavene. 

 

Technológia Ulthera je schválená pre neinvazívny lifting tváre, očí a krku najprísnejšou americkou organizáciou FDA, ktorá overuje pravdivosť publikovaných tvrdení, reálnosť očakávaní a bezpečnosť pre klienta pomocou mnohoročných klinických štúdií.

 

 

Viac informácií o službách kliniky YES VISAGE nájdete na www.yesvisage.sk  

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.