Agáta Hanychová bez cenzúry
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 14.4.2013 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Agáta Hanychová je neodmysliteľnou súčasťou českého šoubiznisu. Tento nespútaný živel dokáže na každom kroku vždy a znova niečím novým prekvapiť. Mnohými nenávidená aj milovaná, nikomu však nie je ľahostajná. Úspešná modelka, moderátorka a partnerka Jakuba Prachařa si už vďaka svojmu synovi plní aj rodičovské povinnosti, na svoj milovaný party život však rozhodne nezanevrela.

Agáta Hanychová je neodmysliteľnou súčasťou českého šoubiznisu. Tento nespútaný živel dokáže na každom kroku vždy a znova niečím novým prekvapiť. Mnohými nenávidená aj milovaná, nikomu však nie je ľahostajná. Úspešná modelka, moderátorka a partnerka Jakuba Prachařa si už vďaka svojmu synovi plní aj rodičovské povinnosti, na svoj milovaný party život však rozhodne nezanevrela.   

O láske, dokonalom chlapovi, recepte na krásu a ďalších zaujímavých témach sme sa s Agátou Hanychovou rozprávali počas jej návštevy v salóne YES VIP v Bratislave, kde absolvovala predlžovanie vlasov metódou Hairdreams. 

Aký typ mužov sa ti páči?

Vtipný, tolerantný, pracovitý. Ale určite nemám nejaký ideál, keďže ideálny chlap neexistuje.

Pozoruješ na sebe nejaké zmeny, keď si zamilovaná?

Určite áno. Začínam tlstnúť a priberať. Pretože stále tomu chlapovi vyváram a to, čo uvarím, potom spolu s ním aj zjem, takže kilečká pribúdajú. Trvá to zvyčajne tak okolo dvoch mesiacov.

Aj po pôrode máš dokonalú postavu. Ako to robíš?

Jednoducho – nejem. Snažím sa čo najmenej jesť, respektíve veľmi prísne dodržujem zdravší jedálníček, čo sa potom odzrkadľuje aj na mojej postave.

Máš neuveriteľne veľa energie. Prezraď nám jej zdroj.

No tak energetickými nápojmi to asi nebude J My to máme proste v sebe ako rodina. Všetci disponujeme extrémnou dávkou energie, ale  zas na druhej strane aj energiu vysávame z druhých ľudí – všetci v našom okolí sú potom unavení, pretože ich prebijeme tou našou energiou. Sama to nechápem odkiaľ toľko energie beriem. Najmä keďže niekedy spím tak dve hodiny denne a ešte aj moje dieťa má veľmi veľa energie, čo by malo znamenať, že sa to prejaví na mojej únave. Ale vždy si poviem, že proste nie som unavená a dostanem so do takého „iného levelu“, kedy únavu naozaj nepociťujem a fungujem ďalej.

Si takmer vždy dokonale upravená. Zakladáš si na svojom vzhľade?

Vyzerať dobre jednoducho potrebujem k mojej práci. Najradšej ale mám, keď tá úprava nemusí byť veľmi náročná a aj preto si dávam napríklad predĺžiť vlasy v salóne YES VIP, pretože to vyzerá výborne za akejkoľvek situácie.

 

 

Keď už si spomenula vlasy – prezraď nám ako sa o ne staráš?

 

O vlasy sa starám bežne, asi ako každá žena, ktorej záleží na vzhľade. Ale ináč som veľmi rada, že sa môžem spoľahnúť na najväčších profesionálov v salóne YES VIP, ktorí mi poskytujú prvotriednu starostlivosť v oblasti predlžovania a zahusťovania vlasov metódou Hairdreams. Táto metóda je super lebo ma vôbec neobmedzuje – môžem s vlasmi plávať, saunovať, športovať a robiť čo len chcem. Lady Gaga, Fergie a ďalšie svetové hviezdy predsa vedia, čo robia, keď sa spoliehajú na Hairdreams.  V salóne mi zabezpečujú aj vlasový styling a starostlivosť o moje vlasy, takže tam vždy dokonale zrelaxujem. Výhodou je, že vďaka bratislavskej pobočke môžem využívať ich služby aj keď mám pracovné povinnosti tu na Slovensku. 

Hovorí sa, že pre zdravie a krásu je veľmi dôležitý aj spánok.

Spánok pre mňa nie je vôbec dôležitý. Ja väčšinou spím v aute, keď idem na nejakú akciu, samozrejme nie za volantom, ale ako pasažierJ Tým, že málo spím, tak moje telo spaľuje oveľa viac tukov a potom aj moja postava vyzerá dobre.

Rada varíš? Aké je tvoje najobľúbenejšie jedlo?

Varím stále. A moji bratia a všetci sa mi smejú, že stále pečiem iba kura, ale ja ho strašne ľúbim. Ale dokážem uvariť naozaj všetko, takže v tomto smere nemám problém.

Vedela by si si predstaviť život so športovcom?

Tak už som si to niekoľkokrát živo predstavila.

S tanečníkom?

Nie!

Zverolekárom?

Neznášam zvieratá, takže nie. Určite by som si nedokázala nič začať ani s takým „ajťákom“. Ja im totiž nič nerozumiem ani cez telefón, keďže nie som technický typ, takže programátora a IT človeka by som proste nezvládla.

A čo tak rušňovodič?

To by mi nevadilo, to je aspoň vtipná profesia.

Tvoj priateľ Jakub Prachař je takisto súčasťou českého šoubiznisu a teší sa veľkej popularite. Ako to teda medzi vami môže fungovať?

S Kubom sa poznáme už veľmi dlho, takže v jeho prípade mi to asi až tak nevadí, pretože predo mnou sa nehrá na toho „ufňukaného“ herca. Ale s iným hercom by som určite nechodila.

 

Už dlhé roky k tebe neodmysliteľne patrí nočný život a divoké party. Ako sa to zmenilo po narodení tvoj syna?

Ja pracujem prevažne v noci, čo je dobré, pretože moje dieťa vtedy spí a je mu úplne jedno, kto mu dá v noci mlieko. Takže som rada, že mám gro pracovných povinností v noci a tak môžem byť cez s deň s ním.

Všetci sme ako malí snívali o najrôznejších povolaniach. Keby si mohla úplne uletieť vo svojej fantázii, čím by si chcela ešte byť?

Určite doktorkou. Detskou lekárkou. Aspoň by som nemala strach, pretože čo sa týka môjho dieťaťa som strašný hypochonder. Stále ho prezerám a hľadám, či nemá nejaké pupáky a podobne. Takto prehnane som sa bála aj o svojich súrodencov. Ale o seba samú, tak to vôbec nie. K doktorovi kvôli sebe nechodím nikdy. Možno by som niekedy mala niekam zájsť, napríklad k takému psychiatrovi J

 

 

     



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.