IKAROV PRINÁŠA NOVINKU – OLEJ PROTI CELULITÍDE
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 19.4.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zbavte sa celulitídy už pred letom. Ikarov vám ponúka novinku na masáž takzvanej pomarančovej kôry. Olej proti celulitíde Cypruštek vám pomarančovú kožu vyhladí na broskyňovú. Navyše vás opojí sviežou vôňou mandlí, safloru, cyprušteka, citrónu, rozmarínu a borievky.

Zbavte sa celulitídy už pred letom. Ikarov vám ponúka novinku na masáž takzvanej pomarančovej kôry. Olej proti celulitíde Cypruštek vám pomarančovú kožu vyhladí na broskyňovú. Navyše vás opojí  sviežou vôňou mandlí, safloru, cyprušteka, citrónu, rozmarínu a borievky. 

Olej Cypruštek je určený na masírovanie celulitídy, tzv. pomarančovej kôry. Základom je mandľový a saflorový olej, v ktorých sú rozpustené éterické oleje z cyprušteka, citrónu, rozmarínu a plodov borievky. Voňavý olej sa rýchlo vstrebáva, koža zostáva elastická a jemná bez pocitu mastnoty. Masáž  si môžete urobiť aj doma, najlepšie po kúpeli.

„Masírovanie obnovuje normálnu cirkuláciu krvi a lymfy, čo uľahčuje uvoľnenie prebytočnej vody a odpadových látok z tela,“ povedal JUDr. Dobromir Tabahnev, výhradný dovozca kozmetiky Ikarov na Slovensko.

Prípravok Ikarov je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, ktoré majú blahodarný účinok na pokožku. Prechádzajú cez lymfatický a krvný  systém a stimulujú činnosť buniek k ich normálnemu životnému cyklu.  



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.