NEPREMEŠKAJTE JEDINEČNÚ UDALOSŤ V LÍČENÍ MAKE UP DAYS YVES ROCHER a dohodnite si schôdzku v termíne od 13. do 31. mája 2013!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 2.5.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Odhaľte 5 jedinečných lookov v rámci akcie Make-up Days Yves Rocher. Dohodnite si schôdzku a nechajte sa zadarmo nalíčiť v jednom zo 14 obchodov v Slovenskej republike.

Odhaľte 5 jedinečných lookov v rámci akcie Make-up Days Yves Rocher. Dohodnite si schôdzku a nechajte sa zadarmo nalíčiť  v jednom zo 14 obchodov v Slovenskej republike.

 

Neviete, aké líčenie je pre Vás vhodné? Alebo rada experimentujete a skúšate nové trendy v líčení? Potom využite možnosť nechať sa zadarmo nalíčiť a poradiť si od skúsených vizážistiek v jednom zo 14 obchodov Yves Rocher v Slovenskej republike. AKCIA MAKE-UP DAYS YVES ROCHER JE PRE VÁS TO PRAVÉ!

 

Ako sa zúčastniť? Dohodnite si schôdzku vo Vašom obľúbenom obchode Yves Rocher a vyberte si jeden z piatich jedinečných lookov. Nechajte sa zadarmo nalíčiť našimi vyškolenými vizážistkami a využite rady a triky šité Vám na mieru.

Pokiaľ si budete chcieť tieto jedinečné looky vykúzliť aj doma, využite lákavé ponuky výrobkov z líčenia za bezkonkurenčné ceny!

 

UŽITE SI JEDINEČNÚ UDALOSŤ V LÍČENÍ!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.