Exkluzívny obsah pre Samsung GALAXY S4
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 25.4.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Špeciálna edícia Need for Speed Most Wanted od spoločnosti EA a ďalšie partnerstvá uzavreté s poskytovateľmi obsahu - na to všetko sa môžu tešiť majitelia Samsung GALAXY S4.

Špeciálna edícia Need for Speed ​​Most Wanted od spoločnosti EA a ďalšie partnerstvá uzavreté s poskytovateľmi obsahu - na to všetko sa môžu tešiť majitelia Samsung GALAXY S4.

 

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. oznámila, že netrpezlivo očakávaný smartfón GALAXY S4 bude uvedený na trh spolu s exkluzívnou edíciou najobľúbenejšieho herného titulu od spoločností EA Games - závodnou hrou Need for Speed ​​Most Wanted. Táto hra, ktorá bola vyvinutá exkluzívne pre Samsung, bude k dispozícii na stiahnutie prostredníctvom služby Samsung Games a priamo v hernom prostredí bude Samsung prezentovaný.

 

V rámci tohto partnerstva bude mať prvých 100 000 európskych zákazníkov, ktorí si zakúpia telefón GALAXY S4, možnosť stiahnuť si hru zadarmo prostredníctvom služby Samsung Games.

 

„Spoločnosť Samsung chce svojim zákazníkom ponúkať čo najlepší užívateľský zážitok prostredníctvom bohatej obsahovej ponuky. Teší nás, že môžeme exkluzívne pod značkou Samsung ponúknuť herný titul, ktorý si získal najvyššie ocenenie a ktorý vyvinula popredná svetová spoločnosť zaoberajúca sa vývojom počítačových hier. Uzavreli sme aj ďalšie partnerstvá, ktorými chceme splniť naše sľuby a otvoriť našim zákazníkom široký svet možností,“ uviedol Lee Epting, viceprezident divízie Media Solution Center Europe spoločnosti Samsung Electronics Europe.

 

Glenn Roland, viceprezident pre nové platformy a OEM spoločnosti EA, uviedol: „Sme veľmi potešení, že môžeme podporiť novo uvádzaný telefón Samsung GALAXY S4 a ponúknuť jeho používateľom optimalizovanú verziu hry Need for Speed ​​Most Wanted, ktorá je dôkazom odhodlania spoločnosti Samsung ponúkať jedinečné herné zážitky na mobilných zariadeniach.“

 

Partnerstvo so spoločnosťou EA Games je jednou z radu partnerských dohôd uzavretých s poskytovateľmi, ktorí ponúknu obsah prostredníctvom služby Samsung Hub pri príležitosti 27. apríla 2013, kedy bude na európsky trh uvedený telefón Samsung GALAXY S4. Kľúčové partnerstvá v oblasti hier uzavreté so spoločnosťami Gamesloft a Glu sú dôkazom odhodlania spoločnosti Samsung ponúknuť európskym zákazníkom čo najširší rozsah vysoko kvalitného obsahu.

 

 

Edíciu hry Need for Speed ​​Most Wanted pre Samsung bude možné hrať aj na zariadeniach Samsung GALAXY S3 a GALAXY Note II.

 

Michelin

Aplikácia Michelin Traffic poskytne v reálnom čase užívateľom v 11 krajinách Európy prístup k dopravným informáciám s veľmi širokým geografickým pokrytím, teda vrátane veľkých miest a väčšiny diaľnic. V rámci tohto partnerstva bude k dispozícii aj aplikácia Michelin Restaurants, ktorá užívateľom na základe možností vyhľadávania podľa niekoľkých kritérií, napr. výber reštaurácií zaradených do sprievodcu Michelin, umožní vo Francúzsku a Nemecku vyhľadať požadovanú reštauráciu. V rámci aplikácie Michelin Restaurants môžu používatelia nahrávať fotografie zo svojich návštev reštaurácií a dokonca písať svoje vlastné recenzie jedál. Partnerstvo medzi Michelin Travel Partner a Samsung Apps bude pokračovať aj v lete spustením aplikácie Michelin Travel, ktorá odporučí informácie približne o 30 000 turistických zaujímavostiach po celej Európe.

 

Goodbeans

Vývojárska spoločnosť Goodbeans v záujme rozšírenia rodinného obsahu zaraďuje exkluzívne do ponuky Samsung Apps aplikácie Night Night a Little Fox Music Box v ôsmich jazykových verziách - talianskej, španielskej, nemeckej, anglickej, francúzskej, ruskej, portugalskej a holandskej. Tieto pôsobivé aplikácie, ktoré si už získali obrovskú popularitu u viac ako troch miliónov priaznivcov po celom svete, si dokonale vychutnáte aj na vynikajúcom displeji prístroja Samsung GALAXY S4.

 

Random House Mondadori

Spoločnosť Samsung uzatvorila partnerstvo s vydavateľstvom Random House Mondadori, aby potešila čitateľa rozšírením existujúcej ponuky španielsky písaných kníh o ďalších 3 400 titulov. Patrí medzi ne knihy najpredávanejších autorov na svete, napr. Kena Folletta, EL Jamesa či Stephena Kinga, a tiež juhoamerických a španielskych autorov, akými sú Isabel Allende, Gabriel García Márquez, Jorge Luis Borges a Ildefonso Falcones.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.