Rybie placky |
||
Autor(ka) : Jana Osuska Dátum a čas : 21.11.2001 02:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
¼ kg varenej alebo dusenej ryby bez kostí, ¼ kg varených zemiakov, 2 lyžice roztopeného masla, 2 vajcia, mleté čierne korenie, soľ, šálka strúhanky, petržlenová vňať, 2 rajčiaky, tuk na pečenie | ||
¼ kg varenej alebo dusenej ryby bez kostí, ¼ kg varených zemiakov, 2 lyžice roztopeného masla, 2 vajcia, mleté čierne korenie, soľ, šálka strúhanky, petržlenová vňať, 2 rajčiaky, tuk na pečenie Rybie mäso rozoberieme na malé kúsky a vmiešame do prelisovaných zemiakov. Pridáme petržlenovú vňať, mleté čierne korenie, maslo a ušľahané žĺtky. Z masy urobíme malé placky, namočíme ich do rozšľahaných bielkov a strúhanky. Z oboch strán opečieme. Hotové placky posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a obložíme kolieskami rajčiakov. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |