Stačí otočiť Modrý Kohútik
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 23.5.2013 00:30
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Je sympatický, modrý, operený a s červeným hrebienkom. Viete, o kom je reč? O Modrom Kohútikovi! Sprevádza nás už niekoľko týždňov na billboardoch či citylightoch a na sociálnej sieti Facebook si získal už nemalé množstvo svojich fanúšikov. Prečo sa ľudia hlásia k Modrému Kohútikovi? Lebo je COOL a na veci sa pozerá z iného, „otočeného“ uhla pohľadu. Všade bol, veľa toho vie a podľa toho radí a odpovedá na dôležité otázky. Ak ho ešte nepoznáte, nech sa páči, zoznámte sa! Presvedčíte sa, že na všetko vám stačí Modrý Kohútik.

Je sympatický, modrý, operený a s červeným hrebienkom. Viete, o kom je reč? O Modrom Kohútikovi! Sprevádza nás už niekoľko týždňov na billboardoch či citylightoch a na sociálnej sieti Facebook si získal už nemalé množstvo svojich fanúšikov. Prečo sa ľudia hlásia k Modrému Kohútikovi? Lebo je COOL a na veci sa pozerá z iného, „otočeného“ uhla pohľadu. Všade bol, veľa toho vie a podľa toho radí a odpovedá na dôležité otázky. Ak ho ešte nepoznáte, nech sa páči, zoznámte sa! Presvedčíte sa, že na všetko vám stačí Modrý Kohútik.

 

Obľúbený Modrý Kohútik toho vie naozaj veľa. A to je COOL

Vedeli ste, že v 1l kolového nápoja je až 27 kociek cukru a 1l džúsu obsahuje neuveriteľných 25 kociek cukru? Alebo že jednorazová plastová fľaša sa rozkladá v prírode 500 rokov? Modrý Kohútik dokonca hlása, že sladené nápoje sú najčastejšou príčinou obezity u detí a ich pokazených zubov. Odkiaľ to všetko vie? Modrý Kohútik sa skrátka vyzná! Čím teda nahradiť presladené nápoje? Voda je síce fajn, ale nie je ničím výnimočná, navyše je bez chuti. Modrý Kohútik odporúča ozajstnú špecialitu: „V horúcom lete stavte na studené čaje. Sú zdravou a chutnou alternatívou ochutených nápojov a výborne uhasia smäd.“ Dôležité je vybrať si aj tú správnu príchuť: „Citrón, červený pomaranč alebo ríbezľa sú príchute tohto leta. Príprava je veľmi jednoduchá - stačí vložiť čajové vrecúško do pohára, otočiť modrým kohútikom a o 8 minút je chutný studený nápoj na svete,“ radí Modrý Kohútik. Navyše, studený čaj sa po anglicky povie COOLTEA. A byť COOL znamená byť ako Modrý Kohútik! 

 

Modrý Kohútik veľmi rád poradí

Modrý Kohútik venuje svojim fanúšikom aj 5 významných rád z rôznych oblastí života. Nechýba mu ani veľká dávka humoru:

Ako byť fit: Vstávajte s východom slnka ako Modrý Kohútik a trochu si precvičte hlasivky. Vaši blízki a susedia to určite ocenia.

Módne trendy: Leto sa ponesie vo farbách Modrého Kohútika, teda modrej a červenej. IN je aj vzor kohútia stopa – na čomkoľvek.

Make – up: Stavte na prirodzený vzhľad. A dámy, nepreháňajte to so slnkom, aby ste neboli ako grilované „pipky“.

COOL strava: COOL určite nebudete, pokiaľ skonzumujete kohúti vývar či kohútika na víne! Šalátiky vás cez leto nielen ochladia, ale nezaťažia ani váš tráviaci systém.

COOL nápoje: Modrý Kohútik odporúča už spomínané čaje pripravované na studeno. COOLTEA jednoducho zalejete studenou vodou – a na to vám stačí iba Modrý Kohútik!

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.