Pestré varenie na objednávku s vardoma.sk
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 24.5.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Čo budem dnes variť? A kam pôjdem nakúpiť? Stíham to vôbec? Tieto otázky denne víria hlavou každej z nás. Nielenže sa snažíme byť vo varení inovatívne, ale okrem pracovných povinností musíme ešte stihnúť nakúpiť, variť, poupratovať a venovať sa rodine. Máme pre vás riešenie: www.vardoma.sk. Odpadnú vám starosti s nakupovaním a vymýšľaním receptov na každý deň. Ako to funguje? Stránka vardoma.sk obsahuje chutné a originálne recepty pre voliteľný počet osôb. Stačí kliknúť na recept a priamo domov vám budú doručené kvalitné suroviny, z ktorých pripravíte zvolený pokrm. Službu vardoma.sk ocenia nielen všetky mamičky a gazdinky, ale i zaneprázdnení a pracovne vyťažení ľudia.

Čo budem dnes variť? A kam pôjdem nakúpiť? Stíham to vôbec? Tieto otázky denne víria hlavou každej z nás. Nielenže sa snažíme byť vo varení inovatívne, ale okrem pracovných povinností musíme ešte stihnúť nakúpiť, variť, poupratovať a venovať sa rodine. Máme pre vás riešenie: www.vardoma.sk. Odpadnú vám starosti s nakupovaním a vymýšľaním receptov na každý deň. Ako to funguje? Stránka vardoma.sk obsahuje chutné a originálne recepty pre voliteľný počet osôb. Stačí kliknúť na recept a priamo domov vám budú doručené kvalitné suroviny, z ktorých pripravíte zvolený pokrm. Službu vardoma.sk ocenia nielen všetky mamičky a gazdinky, ale i zaneprázdnení a pracovne vyťažení ľudia.

Vychutnajte si pôžitok z varenia

vardoma.sk si nemusíte lámať hlavu nad novými receptami a zbavíte sa aj zdĺhavého hľadania kvalitných potravín v supermarketoch a nákupných centrách. „Základom konceptu služby vardoma.sk je vytváranie rozmanitých receptov a doručenie kvalitných a čerstvých potravín. Môžete si dopriať i ťažko dostupné produkty, aké v slovenských supermarketoch len tak ľahko nenájdete,“ vysvetľuje Petra Dobrocká, ktorá je zodpovedná za riadenie slovenskej distribúcie vardoma.sk.  Suroviny na prípravu zvolených receptov sú doručované priamo do domácností, takže varenie a prípravu receptov si môžete vychutnať v pohode, bez stresu a zbytočného zdržovania sa.

Každý týždeň nové recepty

Receptové nápady sa menia každý týždeň, sú jednoduché a vhodné i pre kuchárov začiatočníkov. O tvorbu receptov a výber surovín sa stará Eva Fischerová, ktorá vyštudovala manažment zdravia na rakúskej univerzite FH Johanneum a je tiež školenou odborníčkou na výživu. Potraviny sú starostlivo vyberané a nakupované u uznávaných a overených rakúskych dodávateľov.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.