Pre váš svieži pocit počas pohybu
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 28.5.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Či už máte radi športovanie na čerstvom vzduchu alebo sa radšej s chuťou zapotíte v posilňovni, máme pre vás dobrú správu. Spoločnosť Henkel Slovensko prichádza s unikátnou novinkou pre športové a outdoorové oblečenie Perwoll Sport & Active.

Či už máte radi športovanie na čerstvom vzduchu alebo sa radšej s chuťou zapotíte v posilňovni, máme pre vás dobrú správu. Spoločnosť Henkel Slovensko prichádza s unikátnou novinkou pre športové a outdoorové oblečenie Perwoll Sport & Active. Vďaka jedinečnému zloženiu s Re-fresh efektom prináša oblečeniu sviežosť aj počas pohybu. Nová receptúra sa navyše stará o vlákna tkanín a zachováva vlastnosti funkčných materiálov a membrán, ako sú priedušnosť, regulácia vlhkosti, odolnosť voči poveternostným vplyvom a rýchle schnutie. Je tak novým riešením pre milovníkov prírody, športových nadšencov a pre každého, kto má rád aktívny životný štýl.

Nový Perwoll Sport & Active ponúka dokonalé riešenie pre športové a outdoorové oblečenie. Patentovaná technológia sa aktivuje pri každom pohybe. Keď sa pot dostane do kontaktu s tkaninou, účinne neutralizuje a osviežuje nepríjemné pachy. Oblečenie tak bude aj po behaní či návšteve fitness centra voňavé akoby ste ho práve vybrali z práčky. Nový Perwoll Sport & Active zachováva vlastnosti funkčných materiálov a membrán a vy si tak môžete byť istí, že je vaše športové oblečenie v správnych rukách.

V rámci slovenského trhu prichádza k zaujímavému prepojeniu Perwoll Sport & Active so značkou Craft, jednou zo známych značiek funkčného a športového oblečenia.

 „Craft je jednou z popredných firiem vyrábajúcich funkčné a športové oblečenie. Vo svete športu je známa nielen svojim komfortným funkčným oblečením, ale aj ďalšími vrstvami športového oblečenia, ktoré chránia organizmus pred nepriaznivým počasím aj v náročných klimatických podmienkach. Spolupráci so značkou Craft sa veľmi teším,“ komentuje Jana Očadlíková, manažérka marketingu divízie Pracie a čistiace prostriedky Henkel Slovensko.

Nech už vás čaká akákoľvek výzva, vďaka novinke Perwoll Sport & Active sa budete cítiť sviežo pri každom pohybe. Vychutnáte si tak všetky okamihy bez ohľadu na to, akú dlhú cestu máte pred sebou.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.