RÉMY MARTIN KOKTEILY - Rafinované a originálne
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 2.6.2013 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ušľachtilé koňaky už nepatria len do rúk znalcov. Stále častejšie oslovujú mladú generáciu, ktorá sa nebráni experimentom a objavovaniu nových rozmerov harmonickej chuti prémiových destilátov.

Ušľachtilé koňaky už nepatria len do rúk znalcov. Stále častejšie oslovujú mladú generáciu, ktorá sa nebráni  experimentom a objavovaniu nových rozmerov harmonickej chuti prémiových destilátov.

Pôvodne sa koňak servíroval vždy čistý alebo s troškou ľadu, aby sa nenarušila jeho chuť. Barmani aj konzumenti však objavili, že koňak Rémy Martin je natoľko charakteristický, že sa výborne hodí na miešanie rafinovaných kokteilov, v ktorých sa snúbi vyzretá chuť koňaku so sviežou chuťou čerstvého ovocia a ďalších prísad bez toho, aby zanikla jeho chuť.  Tak vznikajú rozmanité Rémy Martin kokteily, ktoré umožňujú vychutnať si nezvyčajné chute a prekvapujúce kombinácie. Každý nový miešaný drink Rémy Martin je niečím zaujímavý a originálny, preto sa pripravuje na špeciálne slávnostné príležitosti.

K nim patrí aj tohtoročný Filmový festival v Cannes, na ktorom si mohli hviezdy strieborného plátna vychutnať kokteil Rémy Soolong špeciálne pripravený pre túto príležitosť. Predstavuje originálnu kombináciu vyzretej chuti a silnej arómy koňaku Rémy Martin VSOP s osviežujúcou chuťou šťavy z grepu a citróna. Rafinovanosť kokteilu podčiarkne špecifická horkastá chuť  Benedictine a aróma  Bitter Peychauds s kvetinovým nádychom.

Ingrediencie na prípravu Rémy Soolong:

·      3 cl koňaku Rémy Martin VSOP

·      1 cl  čajového sirupu Milky Soolong

·      1,5 cl šťavy z grepu; 1 cl  citrónovej šťavy

·      1 cl Benedictine

·      3 dieliky Bitter Peychauds

Návod na prípravu:

1.    Všetky ingrediencie (okrem Bitter Peychauds)  vložíme do šejkra a dôkladne pretrepeme.

2.    Obsah scedíme  cez  sitko do pohárov s ľadom.

3.    Pokryjeme rozdrveným ľadom, doplníme 3 dielikmi  Bitter Peychauds, ozdobíme kolieskom grepu a ihneď podávame.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.