Spríjemnite si cestovanie modernou elektronikou
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 10.6.2013 00:43
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Plánujete dovolenku, služobnú cestu, alebo sa chystáte na výlet vlakom či autobusom? Potom sú pre vás ako stvorené prenosné prehrávače, mobilné TV a tablety, s ktorými vám nekonečné hodiny v dopravných prostriedkoch rýchlo utečú. Moderné inteligentné zariadenia sú ľahké a bez problémov sa zmestia do kabelky či batohu. Potešia a zabavia nielen vás, ale i celú vašu rodinu a priateľov. Šikovní elektronickí spoločníci s vami budú pri čítaní vašej obľúbenej knižky, sledovaní správ z aktuálneho spoločenského diania, počúvaní hudby, hraní hier alebo pozeraní filmov.

Plánujete dovolenku, služobnú cestu, alebo sa chystáte na výlet vlakom či autobusom? Potom sú pre vás ako stvorené prenosné prehrávače, mobilné TV a tablety, s ktorými vám nekonečné hodiny v dopravných prostriedkoch rýchlo utečú. Moderné inteligentné zariadenia sú ľahké a bez problémov sa zmestia do kabelky či batohu. Potešia a zabavia nielen vás, ale i celú vašu rodinu a priateľov. Šikovní elektronickí spoločníci s vami budú pri čítaní vašej obľúbenej knižky, sledovaní správ z aktuálneho spoločenského diania, počúvaní hudby, hraní hier alebo pozeraní filmov.

 

Pozeraním filmov ubehne aj cesta rýchlejšie

Cestujete a sú pred vami stovky kilometrov či desiatky dlhých hodín? Skráťte si ich! Pustite si dobrý film a zabavte nielen seba ale i vaše neposedné deti. S moderným prenosným prehrávačom budete môcť pozerať obľúbené filmy, rozprávky a videá z vašich DVD nosičov alebo flash disku.

 

Prenosný DVD prehrávač Hyundai PDPD 756 DVBT

Jeden prehrávač, dva LCD displeje - ideálne riešenie pre viacčlennú rodinu. Počas cesty autom budete môcť na prednom sedadle pozerať to isté, čo vaše deti vzadu. Dve obrazovky oceníte aj v prípade, že sa vaše deti začnú o prehrávač hádať. Komfortný a ľahučký model s  LED podsvietením a uhlopriečkou 17 cm bez problémov pripevníte na sedadlo. Prehrávač má navyše zabudovaný digitálny tuner, výstup na slúchadlá, USB vstup a napájací adaptér do auta. Prehráte s ním všetky bežné formáty, ako DVD, AVI, JPG, MPG, DivX.

 

Prenosný prehrávač GoGEN PMP 720

Máte pocit, že sú vaše deti počas cesty až príliš čulé? Prehrajte im rozprávku na modernom bielom tablete GoGEN so 7“ LCD displejom s LED podsvietením. Model nasleduje trendy – neobsahuje DVD mechaniku, ale podporuje SD karty a USB flash disky. Umožňuje aj prezeranie spoločných fotiek a prehrávanie videí. Veľkým plus je jeho skladnosť a hmotnosť. Prehrávač váži len 330 gramov. Využiť môžete aj príslušenstvo v podobe diaľkového ovládania, slúchadiel, adaptéra do auta, AV a AC kábla alebo aj kapsu na prenos a uchytenie do auta.

 

Prenosný televízor LED Hyundai PDL 783

Bojíte sa, že vám počas vašich služobných ciest ujdú vaše obľúbené televízne programy alebo zmeškáte rozpozeraný seriál? Potom si zaobstarajte ľahko prenosnú TV s uhlopriečkou obrazu 18 cm a rozlíšením displeja 800 x 480. Tá umožňuje prijímať digitálny signál vo vysokom rozlíšení, nahrávať televízne vysielanie do pripojenej pamäte USB flash disk a následné prehrávanie s oneskorením (funkcia Time Shift). TV má zabudovaný digitálny tuner s podporou EPG, reproduktory, nabíjací akumulátor, diaľkové ovládanie, výstup na slúchadlá, anténu a adaptér do auta.

 

Neobmedzená zábava s tabletom

Notebook sa vám zdá byť ťažký, no s mobilným telefónom si nevystačíte? Potom je tá správna voľba tablet. Vďaka nemu sa pripojíte na internet kedykoľvek a kdekoľvek, prehráte si film, vypočujete hudbu, alebo zahráte hry. Tablet vám dlho vydrží, je ľahučký a navyše je prevedený štýlovo.

 

 

Dotykový tablet GoGEN TA 8300 DUAL

Doprajte si kvalitu v podobe tabletu GoGEN TA 8300. Model má všetky predpoklady na to, aby sa stal vašim dokonalým komunikačným nástrojom. Tablet má osempalcový displej s rozlíšením 1024 x 768 pixlov. Výkonný dvojjadrový procesor a operačný systém Android 4.1 Jelly Bean sú zárukou vynikajúceho výkonu a užívateľsky atraktívneho prostredia. Tablet s operačnou pamäťou 16 GB má k dispozícií dve webkamery – prednú a zadnú. Tak môžete telefonovať cez Skype, a súčasne pomocou druhej kamery fotografovať, alebo natáčať videá. Samozrejmosťou je internetový prehliadač s priamym prístupom na Facebook, YouTube, Google Maps a ďalšie služby. Tablet prehráva široké spektrum formátov videí a hudby. Neváži ani pol kila, takže ho jednoducho vložíte do kabelky alebo malého batoha.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.