NAŠTARTUJTE SVOJE RÁNA S BEBE DOBRÉ RÁNO
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 12.6.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

BeBe Dobré ráno poteší všetkých, pre ktorých sa ranné vstávanie stalo synonymom chaosu a majú k nemu rovnako pozitívny vzťah ako k hávedi z africkej džungle. Od prvého júna sa totiž môže každý znova zapojiť do projektu BeBe Výzva, vďaka ktorému sa na svoje rána začne znova tešiť nejeden chronický prestavovač budíka. Pridajte sa na www.bebevyzva.sk, zacvičte si aspoň jednu minútu kardio cvičenia denne, dajte si raňajky a uvidíte, že na to, abyste sa už od rána cítili skvelo, skutočne nepotrebujete žiadnú mágiu. A navyše môžete za odmenu získať kopu lákavých cien. Pustiť sa do Výzvy skrátka stojí za to!

BeBe Dobré ráno poteší všetkých, pre ktorých sa ranné vstávanie stalo synonymom chaosu a majú k nemu rovnako pozitívny vzťah ako k hávedi z africkej džungle. Od prvého júna sa totiž môže každý znova zapojiť do projektu BeBe Výzva, vďaka ktorému sa na svoje rána začne znova tešiť nejeden chronický prestavovač budíka. Pridajte sa na www.bebevyzva.sk, zacvičte si aspoň jednu minútu kardio cvičenia denne, dajte si raňajky a uvidíte, že na to, abyste sa už od rána cítili skvelo, skutočne nepotrebujete žiadnú mágiu. A navyše môžete za odmenu získať kopu lákavých cien. Pustiť sa do Výzvy skrátka stojí za to!

 

Projekt BeBe Výzva sa naplno rozbehol už od prvého júna a cvičiť s ním môžete až do polovice augusta. V porovnaní s minulým rokom sa môžete tešiť na veľa noviniek, ako napríklad na novú mobilnú aplikáciu s Výzvou. Vďaka nej bude cvičenie oveľa jednoduchšie a vy nebudete musieť zakaždým zapínať počítač. Váš osobný virtuálny tréner vás tak bude schopný motivovať aj cez telefón. Pripravené sú aj dve verzie kardio cvičenia – pre začiatočníkov (začínam) a pre pokročilých (chcem viac).

 

Aká bude odmena?

Okrem raňajkových balíčkov so sušienkami BeBe Dobré ráno a podložky na cvičenie, s ktorou vám pôjde cvičenie jedna radosť, budú môcť všetci vyhrať napríklad poukaz na nákup športového oblečenia, alebo kvalitný odšťavňovač a spestriť si tak raňajky drinkom z čerstvého ovocia! Váhate, lebo nemáte v čom cvičiť? Neváhajte a skúste to! Vyhrať môžete už po siedmych odcvičených dňoch. Tí najlepší, ktorí sa Výzvy nezľaknú a odcvičia 28 dní, majú šancu dosiahnuť až na hlavnú výhru - iPad mini.   

 

Osobný trenér pre každého!

Programom vás prevedú skúsení tréneri Radka Vandasová a Oliver Poór, ktorí poradia, ako správne cvičiť a prezradia vám aj tipy ako sa motivovať tak, aby ste vydržali cvičiť až do konca. Okrem toho si môžete jedného z nich vybrať za svojho osobného kouča, ktorý vám pomôže správne a pravidelne cvičiť až do konca Výzvy. „Krátka ranná kardio rozcvička je ideálnym spôsobom, ako sa ráno prebudiť, aktivovať metabolismus a naštartovať telesné funkcie,“ vysvetľuje osobná trénerka Radka Vandasová a dodáva: „Veľkou výhodou kardio cvičenia je tiež to, že nám v tele rozprúdi krv a šetrne zahreje svaly a kĺby.“

 

Raňajky sú základ

Nezabudnite, že na rannú rozcvičku by ste sa mali vrhnúť nalačno hneď po prebudení, aby ste naštartovali svoj metabolizmus a dostali tak chuť na raňajky. Na stránkach www.bebevyzva.sk preto nájdete aj veľa tipov na pestré a vyvážené raňajky a načerpáte inšpiráciu na raňajkové menu.

„Raňajky predstavujú štart do nového dňa a do veľkej miery rozhodujú o tom, aký bude úspešný. Raňajky slúžia na doplnenie energie po celonočnom hladovaní. Takže tí, ktorí neraňajkujú, „fungujú celé dopoludnie na rezervu“. Je dokázané, že pravidelný stravovací režim je spojený s menším rizikom prejedania sa a teda aj s nižšou pravdepodobnosťou vzniku nadváhy a obezity, ako aj s lepšou koncentráciou, vyššou výkonnosťou a v tomto dôsledku aj s lepšími študijnými a pracovnými výkonmi,“ vysvetľuje Karolína Hlavatá, nutričná špecialistka a dietologička Endokrinologického ústavu v Prahe.

 

Fandite svojmu favoritovi

BeBe Dobré ráno tiež vybralo 6 statočných fanúšikov značky, ktorí budú pravidelne cvičiť, raňajkovať a podelia sa so svojimi pocitmi z Výzvy. Na Facebooku a stránkach bebevyzva.sk budete môcť sledovať ako sa im darí a čo ich práve trápi. Podporte jedného z nich a umožnite mu vyhrať!  Určite oceníte aj to, že nikdy nebudete cvičiť sami. Zdieľať svoje zážitky, úspechy aj neúspechy totiž môžete na Facebooku značky BeBe Dobré ráno aj vy.

 

Tak neváhajte, pripojte sa k našej výzva a vyhrajte!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.