Odolný Nikon AW 110- pravý spoločník na dovolenku
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 22.6.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Model AW110 je navrhnutý na zachytenie a zdieľanie akejkoľvek akcie. Je pripravený na každé vaše dobrodružstvo. Či už ho držíte v ruke, pripevníte ho k surfu, batohu alebo tlakovej fľaši, na dokonale ostrých fotografiách alebo videosekvenciách v rozlíšení Full HD (1 080p) môžete zaznamenať každú otočku, šplechnutie, ponorenie alebo náraz.

Fotoaparát COOLPIX AW110 – pripravený na zachytenie šíreho sveta

Model AW110 je navrhnutý na zachytenie a zdieľanie akejkoľvek akcie. Je pripravený na každé vaše dobrodružstvo. Či už ho držíte v ruke, pripevníte ho k surfu, batohu alebo tlakovej fľaši, na dokonale ostrých fotografiách alebo videosekvenciách v rozlíšení Full HD (1 080p) môžete zaznamenať každú otočku, šplechnutie, ponorenie alebo náraz. Priatelia a rodina môžu mať prehľad o vašich najnovších dobrodružstvách vďaka pripojeniu k sieti Wi-Fi, ktoré umožňuje prenášať dáta priamo do inteligentného zariadenia a odtiaľ ich ľahko odosielať.

Model AW110 je vybavený množstvom funkcií, ktoré sú v súlade s potrebami každého dobrodružného fotografa a zabezpečujú, že je ideálne pripravený vyraziť do terénu. Systém GPS umožňuje označovať fotografie geografickými značkami, ktoré umožňujú jednoducho sledovať a oznamovať priateľom, kde boli vaše fotografie nasnímané. Elektronický kompas a mapa sveta zase pomôžu zorientovať sa alebo si naplánovať trasu. Výškomer zaznamenáva presnú nadmorskú výšku, v ktorej bola fotografia nasnímaná (rozsah: -300 až 4 500 m) a hydrobarometer umožňuje zmerať hĺbku pod hladinou (rozsah: 0 až -20 m).

Praktická funkcia ovládania pohybom, ktorá bola navrhnutá tak, aby ste mohli zachytiť akciu bezprostredne okolo vás, umožňuje upraviť nastavenia fotoaparátu nakláňaním do strán. Vďaka tomu môžete fotoaparát ľahko ovládať aj pod vodou, alebo napríklad v hrubých rukaviciach.

 

Fotoaparát COOLPIX AW110 prichádza v štyroch farbách: maskovací vzor, ​​modrá, čierna a oranžová.

 

www.europe-nikon.com.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.