Hravé tipy na víkendy a dovolenky na Slovensku
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 18.6.2013 00:00
Kategória : Cestovanie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nenápadne sa blíži leto a s ním čas prázdnin a dovoleniek. Deti sa nevedia dočkať dvoch mesiacov voľna plných zábavy a cestovania. Leto však nie je len časom oddychu a zábavy, pre dospelých je to aj zaťažkávajúca skúška ako pripraviť rodine nezabudnuteľné prázdniny plné zážitkov dostupné aj pre váš rodinný rozpočet. Už viete ako strávite tohtoročné teplé dni s rodinou, priateľmi a neposednými ratolesťami? Ak vám rok čo rok dochádza kreativita, čítajte ďalej a inšpirujte sa skvelými tipmi so Zlatými Polomáčanými Mini, vďaka ktorým bude vaše rodinné leto plné nezabudnuteľných zážitkov. Leto to nemusí byť len more, rozhliadnite sa po Slovensku a so Zlatými Polomáčanými Mini objavíte čarovné miesta a možnosti zábavy.

Nenápadne sa blíži leto a s ním čas prázdnin a dovoleniek. Deti sa nevedia dočkať dvoch mesiacov voľna plných zábavy a cestovania. Leto však nie je len časom oddychu a zábavy, pre dospelých je to aj zaťažkávajúca skúška ako pripraviť rodine nezabudnuteľné prázdniny plné zážitkov dostupné aj pre váš rodinný rozpočet. Už viete ako strávite tohtoročné teplé dni s rodinou, priateľmi a neposednými ratolesťami? Ak vám rok čo rok dochádza kreativita, čítajte ďalej a inšpirujte sa skvelými tipmi so Zlatými Polomáčanými Mini, vďaka ktorým bude vaše rodinné leto plné nezabudnuteľných zážitkov. Leto to nemusí byť len more, rozhliadnite sa po Slovensku a so Zlatými Polomáčanými Mini objavíte čarovné miesta a možnosti zábavy.

Liptovský areál športu plný adrenalínu

Najväčší športový areál XSPORT v Liptovskom Mikuláši má športové a adrenalínové atrakcie pre celú rodinu. Deti sa vybláznia na detských štvorkolkách, buginách, alebo autíčkach. A ak im ani to nebude stačiť, trampolíny a bludisko ich určite pobaví. O skvelú zábavu dospelých sa postará jazda na hummroch, vznášadlách a vyskúšať si môžete aj streľbu z kuše, či lukostreľbu. V areáli sú aj lezecké steny a pre tých odvážnejších je pripravený zorbing, aeroatrim, alebo fishing.

Ak vyrazíte na výlet, nevynechajte blízky aquapark Tatralandia, Thermal park Bešeňová, alebo návštevu priehrady Liptovská Mara. Spravte si výlet so Zlatými Polomáčanými Mini, s ktorými je vždy zábava. Jeden deň vám nebude stačiť a zabavia sa deti aj dospelí.

 

 

Jánošíkove diery v Terchovej

Jánošíkove diery je jeden z najzaujímavejších turistických chodníkov v Krivánskej Malej Fatre. V národnej prírodnej rezervácii Rozsutec nájdete čarovné Vodopády Dierového potoka, značené turistické chodníky s lávkami, rebríkmi a reťazami. Trasa Dolné diery je napriek rebríkom nenáročná a bežne ňou chodia aj deti. Po túre si každý zaslúži odmenu, zastavte sa preto v Lanovom parku Terchová. Rôzne lanové prekážky vo výške 3-7 metrov a systém viacerých lanoviek poteší milovníkov adrenalínovej zábavy. Odviažte sa a užite zábavu pre každého!

 

Trenčianske hradné slávnosti

Trenčín a jeho hradné nádvorie ožíva v poslednom júlovom týždni stredovekou históriou. Rytierske súboje na koňoch, dobový jarmok, vystúpenia sokoliarov, šermiarov či brušných tanečníc očaria všetkých svetobežníkov. Bohatý program plný atrakcií ako rímsky tábor s kuchyňou, gladiátorské zápasy, ohňová show, šerm, divadelné predstavenia, sokoliari, lukostreľba sľubuje týždeň plný vzrušujúcich zážitkov a zábavy. Venujte Trenčínu času a pozrite sa na mesto a okolie z vtáčej perspektívy. Rezervujte si vyhliadkový let balónom v Klube balónového lietania Trenčín a o zážitky máte postarané.

 

Letné centrum zábavy Snowparadise vo Veľkej Rači

V Kysuckých Beskydách uprostred krásnej slovenskej prírody nájdete letné centrum zábavy Snowparadise. Zábava sa začína na stanici lanovky v Dedovke. Pripravená je zábava na celý deň pre všetkých - bobová dráha, lanový park aj pre deti, lezecká stena, trampolíny, kolobežky, aquazorbing, lukostreľba, či zjazd na lane. Stačí si len vybrať. V blízkosti je aj náučný chodník Veľká Rača a prírodovedno - ochranársky náučný chodník v Oščadnici – Dedovke. Náročnejšia, asi 4 hodinová trasa má 6 oddychových zastávok s panelmi so stručnými informáciami o zaujímavostiach tohto regiónu. 

 

Splav Malý Dunaj

Splav na Malom Dunaji patrí k nezabudnuteľným letným zážitkom, ktorý je dostupný aj začiatočníkom a rodinám s deťmi. V lužných lesoch nájdete veľa možností na výlety a táborenie - vodné mlyny, prírodné táboriská, či ranče. Ak máte dosť času, zastavte sa v Kolárove. Najdlhší zastrešený drevený most v Európe vás privedie k vodnému mlynu v Kolárove, ktorý je technickým unikátom. Prezrite si mlyn aj so sprievodcom, v areáli je aj technické múzeum, možnosť stanovať a kempovať, dve detské ihriská, či farma s domácimi zvieratami. Občerstvite sa a ak ste si pribalili do výbavy sušienky Zlaté Polomáčané Mini, o zábavu máte postrané!

 

Rafting na Orave

Dobrodružstvo a čistá zábava vás čaká na splave najkrajšieho úseku rieky Orava na raftových člnoch. Raft v nádhernom prostredí Oravy je vhodný pre začiatočníkov i zdatnejších športovcov, ale aj pre rodiny s deťmi od 2 rokov. Ak túžite po dobití energie, aktívnom oddychu a zábave, toto je zážitok, na ktorý sa len tak ľahko nezabúda!

Po adrenalínovom zážitku sa zastavte v jednom z najkrajších hradov – na Oravskom hrade. Okrem panoramatického výhľadu na Roháče sú pripravené na hrade kultúrne podujatia ako historický šerm, dobová hudba, alebo prehliadka dravcov. A nezabudnite si do batoha pribaliť aj niečo pod zub – napríklad Zlaté Polomáčané Mini!

 

 

Rodinný výlet na Štrbské Pleso

Prechádzku okolo Štrbského Plesa a člnkovanie na plese zakončite vo Fun parku, kde sa deti vybláznia na autíčkach, preliezkach, trampolínach. Pre väčších je pripravený aj geocatching a zorbing. Zážitkom pre celú rodinu je Veveričí  lanový park pre malé, aj veľké „veverice“. Na Štrbskom plese sa nebudete nudiť ani v zlom počasí. Interiérové ihrisko FunVille s množstvom atrakcií ponúka zábavu na celý deň pre väčšie deti aj pre mini turistov. V okolí Štrbského Plesa je aj viacero turistických chodníkov, ktoré zvládnu aj malé deti a nie sú náročné na kondičku.

 

Divoká príroda na Muránska Planina

Národný park Muránska planina na hranici stredného a východného Slovenska ponúka veľa možností na výlety po divokej prírode, ktoré zvládnu aj deti a menej zdatní turisti. Ľahká túra nedotknutou prírodou na legendami opradené zrúcaniny hradu Muráň sa oplatí aj kvôli úžasnému výhľadu z hradného kopca. Určite nevynechajte návštevu žrebčína na Veľkej lúke s voľne pasúcimi sa koňmi a ak chcete, môžete si ich aj pohladkať. V auguste sa koná pri Muránskej Lehote aj Ródeo Muráň s bohatým programom, koncertmi a tradičným Country bálom.

 

Kremnica

Ak plánujete výlet do Kremnice, určite si naň vyčleňte viac času. Jedno z najkrajších miest uprostred Kremnických vrchov sa preslávilo ťažbou zlata a striebra. Možností na zábavu a výlety tu je mnoho - Mincovňa, Múzeum mincí a medailí, ale aj termálne kúpalisko, staré štôlne, či sprístupnené Kremnické bane. V auguste sa v meste koná aj obľúbený festival humoru a satiry Kremnické gagy s bohatým programom koncertov, divadelných predstavení a pouličného divadla. Neobíďte ani Múzeum gýča, ktoré celú rodinu správne naladí. A ktovie, možno stretnete aj permoníkov! 

 

Zlaté Polomáčané Mini 145g mliečne a horké

Lahodné chrumkavé sušienky polomáčané v mliečnej, alebo horkej čokoládovej poleve. V balení je vždy dosť sušienok pre všetkých priateľov a pre každú príležitosť. Neváhajte a ponúknite ich, so sušienkami Zlaté Polomáčané Mini je postarané o zábavu.

                       



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.