Veľká súťaž HARIBO & „Frisbee“ o 42 automobilov Opel Meriva
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 30.6.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť HARIBO pripravila najväčší launch za posledných niekoľko rokov, ktorý je primárne zameraný na novinku spoločnosti HARIBO – HARIBO Funny Cubes. Cukrovinky s ovocnou príchuťou Funny Cubes je možné zakúpiť v obchodnej sieti od začiatku mesiaca apríl.

Spoločnosť HARIBO pripravila najväčší launch za posledných niekoľko rokov, ktorý je primárne zameraný na novinku spoločnosti HARIBO – HARIBO Funny Cubes. Cukrovinky s ovocnou príchuťou Funny Cubes je možné zakúpiť v obchodnej sieti od začiatku mesiaca apríl. Spoločnosť HARIBO podporuje uvedenie novinky na trh formou rozličných marketingových aktivít. V období od 1. júna do 12. júla 2013 aj veľkou spotrebiteľskou súťažou o 42 automobilov značky Opel Meriva a ďalšie vecné ceny od ostatných sponzorov, ako sú napríklad fotoaparáty Canon či množstvo hier od značky DINO. V uvedenom období sa milovníci sladkostí budú môcť zapojiť do súťaže zakúpením vrecúška cukríkov HARIBO Funny Cubes a jedného ľubovoľného výrobku značky HARIBO alebo MAOAM, následne poslaním súťažnej SMS alebo vyplnením formulára na súťažnom internetovom portáli.

 

„Sme radi, že práve formou spotrebiteľskej súťaže o hodnotné ceny môžeme podporiť novinku HARIBO Funny Cubes, ktorá je v momentálnom portfóliu spoločnosti HARIBO jedinečná svojou koncepciou, a zároveň potešiť aktuálnych aj potenciálnych zákazníkov,“ hovorí Rostislav Němec, konateľ spoločnosti HARIBO CZ s.r.o. „Malí aj veľkí účastníci súťaže sa môžu tešiť na množstvo motivujúcich hodnotných cien v podobe osobného automobilu značky Opel Meriva, fotoaparátu Canon či hier od spoločnosti DINO,“ dodáva Rostislav Němec.

 

V rámci spotrebiteľskej súťaže HARIBO, ktorá bude súčasťou kampane na novinku HARIBO Funny Cubes, sa bude súťažiť o 42 automobilov. Každý, kto si kúpi jeden balíček cukríkov HARIBO Funny Cubes a ľubovoľný ďalší produkt značky HARIBO alebo MAOAM, má možnosť zapojiť sa do súťaže zaslaním SMS alebo vyplnením formulára na internetových stránkach.

 

 

Súťaž bude prebiehať v dvoch kolách, v hre bude vždy 21 súťažiacich. Výber súťažiacich bude prebiehať podľa vopred notársky overených pravidiel. Každý vybraný súťažiaci sa bude môcť pokúsiť trafiť z príslušnej vzdialenosti do pootvoreného okienka osobného automobilu značky Opel Meriva. V prípade, že sa netrafí žiadny zo súťažiacich, skráti sa vzdialenosť hodu a na základe opätovného pokusu vyhráva automobil už iba jeden súťažiaci. Okrem možnosti výhry hlavnej ceny sú do súťaže zaradené aj ďalšie hodnotné ceny. Viac informácií k súťaži nájdete na www.haribo-soutez.cz alebo www.haribo-sutaz.sk.

 

HARIBO praje vrtkým súťažiacim veľa šťastia!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.