Vyhrávajú vysoké podpätky
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 25.6.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Letné horúčavy sú už tu a s nimi prichádzajú aj letné párty a posedenia na terasách. Tieto príležitosti si vyžadujú atraktívne oblečenie, ktoré podčiarkne váš neodolateľný šarm. Ľahučké letné šaty, šortky so sexi topom alebo kratučké sukničky doplňte vysokými podpätkami, ktoré predĺžia nohy a vytvarujú správne držanie tela.

Letné horúčavy sú už tu a s nimi prichádzajú aj letné párty a posedenia na terasách. Tieto príležitosti si vyžadujú atraktívne oblečenie, ktoré podčiarkne váš neodolateľný šarm. Ľahučké letné šaty, šortky so sexi topom alebo kratučké sukničky doplňte vysokými podpätkami, ktoré predĺžia nohy a vytvarujú správne držanie tela.

 

 

 

Výber sandálikov záleží len od vašej nálady a vybraného oblečenia – môžete ho kombinovať s jednofarebnými topánkami alebo viacfarebnými – hitom je napríklad kombinácia béžovej a fuksiovej. Ak sa chystáte na luxusnú večeru alebo párty, obujte sa do sandálikov so Swarovski kamienkami. Veľký výber rôznych druhov sandálikov nájdete v predajniach Wojas alebo na www.wojas.sk. Krásne topánky si vyžadujú aj pestované nohy – tak nezabudnite na dôkladnú pedikúru a pekne nalakované nechty.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.