Univerzálny pomocník vo vašej domácnosti
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 29.6.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Čím to len zlepiť? Otázka, ktorú si už každý z vás určite niekoľkokrát v živote položil. Ako sa v tom vyznať, keď každé lepidlo je určené pre niečo iné? Ako sa má laik, ktorý potrebuje len tak z času na čas niečo opraviť, zorientovať v tom veľkom množstve rôznych produktov a zvoliť to správne? Novinka Pattex 100% od spoločnosti Henkel Slovensko bude váš všestranný pomocník.

Čím to len zlepiť? Otázka, ktorú si už každý z vás určite niekoľkokrát v živote položil. Ako sa v tom vyznať, keď každé lepidlo je určené pre niečo iné? Ako sa má laik, ktorý potrebuje len tak z času na čas niečo opraviť, zorientovať v tom veľkom množstve rôznych produktov a zvoliť to správne? Novinka Pattex 100% od spoločnosti Henkel Slovensko bude váš všestranný pomocník.

 

Lepenie už dávno nie je výsadou špecialistov alebo domácich kutilov. V každej domácnosti nastane situácia, že sa niečo pokazí, odlomí alebo prestane držať na svojom mieste. S Pattexom 100% už nebudete musieť rozmýšľať či máte poruke lepidlo vhodné na povrch, ktorý potrebujete zlepiť.  

Špeciálna receptúra tohto lepidla umožňuje zlepiť takmer všetky materiály a hodí sa doslova pre každého. Môžete s ním lepiť sklo, kov, kameň, keramiku, plast, drevo, kožu, korok, látky, papier, plast ale aj betón (s výnimkou materiálov ako napríklad PE, PP či teflón, ktoré sa ťažko lepia).

Opravujte, lepte, upevňujte čokoľvek a neriešte z akého materiálu máte prasknutý predmet – Pattex 100% vám v tom určite pomôže.  Lepený spoj bude flexibilný a bez problémov odolá nárazom a otrasom. Spoľahlivo lepí v interiéri aj v exteriéri, drobné predmety aj väčšie plochy a spoj je po vytvrdnutí transparentný, takže ho takmer nie je vidieť. Rozlúčte sa so zažltnutými stopami po lepení alebo nepríjemným zápachom. Odoláva vode, teplotným výkyvom aj UV žiareniu.

Priaznivcov si nájde nielen medzi odborníkmi a skúsenými kutilmi, ale aj medzi ľuďmi, ktorí majú z lepenia obavy. Môžete sa spoľahnúť, že lepidlo vytvára mimoriadne pevný a odolný spoj. Odporúčaná doba na vytvrdnutie je 24 hodín.

Ďalšou nespornou výhodou je balenie tohto skvelého pomocníka. Vďaka svojmu ergonomickému tvaru sa tuba s lepidlom pohodlne drží v ruke a vďaka predĺženej tryske sa dostanete aj do horšie dostupných miest. Praktický je aj špeciálny uzáver, ktorý je zárukou toho, že vám lepidlo nevyschne hneď po prvom použití, ale vydrží aj niekoľko mesiacov.

Je to skrátka praktický pomocník, bez ktorého sa žiadna domácnosť nezaobíde a lepenie s ním zvládne každý. Nemusíte mať doma na malé opravy desiatky lepidiel, keď máte Pattex 100%.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.