Pečené broskyne na makovom kréme s mascarpone |
||
Autor(ka) : Janka Dátum a čas : 30.6.2013 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
10 porcií | ||
10 porcií Broskyne 10 ks Maslo 150 g Orechy vlašské 100 g Biscuite 100 g Cukor 100 g Broskyne rozpolíme, vyberieme kôstku. Maslo, cukor, orechy a biscuite spolu rozmixujeme, posypeme rozpolené broskyne. Pečieme na 200°C, 10 minút. Vajcia 5 ks Cukor 150 g Mak celý 100 g Mascarpone 500 g Vajcia vyšľaháme spolu s cukrom a makom nad parou do hustej peny, aby dosiahla 80°C. Na záver do vyšľahaných vajíčok pridáme mascarpone a dobre vyšľaháme. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |