Fascinujúca limitovaná edícia žuvačiek 5 The Wolverine
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 6.7.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Milovníci dobrodružstiev a komiksových hrdinov sa konečne dočkali! Značka exkluzívnych žuvačiek 5 prichádza na slovenský trh s fascinujúcou novinkou - limitovanou edíciou žuvačiek 5 The Wolverine, ktorá stimuluje všetkých 5 zmyslov. Jej uvedenie predchádza dlho očakávanej premiére nového filmu The Wolverine s Hughom Jackmanom v hlavnej úlohe, ktorý je pokračovaním série X-Men filmov. Limitovaná edícia žuvačiek 5, špeciálne šitá na mieru tohto akčného hrdinu, prináša typickú dlhotrvajúcu chuť a intenzívny zážitok. V netradičnom balení nájdu spotrebitelia aj súťaž o originálne ceny.

Milovníci dobrodružstiev a komiksových hrdinov  sa konečne dočkali! Značka exkluzívnych žuvačiek 5 prichádza na slovenský trh s fascinujúcou novinkou - limitovanou edíciou žuvačiek 5 The Wolverine, ktorá stimuluje všetkých 5 zmyslov. Jej uvedenie predchádza dlho očakávanej premiére nového filmu The Wolverine s Hughom Jackmanom v hlavnej úlohe, ktorý je pokračovaním série X-Men filmov. Limitovaná edícia žuvačiek 5, špeciálne šitá na mieru tohto akčného hrdinu, prináša typickú dlhotrvajúcu chuť a intenzívny zážitok. V netradičnom balení nájdu spotrebitelia aj súťaž  o originálne ceny.

 

S pokračovaním príbehu o Wolverinovi prichádza aj limitovaná edícia žuvačiek 5 – The Wolverine, ktorá vznikla na základe spolupráce spoločnosti Wrigley s  distribútorom filmu. Wolverine, jeden z najobľúbenejších komiksových hrdinov na svete, získal vďaka tajomného kovu adamantium mimoriadnu silu. Symbolom sily sú aj  nezvyčajné adamantiové pazúry Wolverina na obale žuvačiek tejto limitovanej edície.

 

Uvedenie novej edície žuvačiek 5 sprevádza zaujímavá spotrebiteľská súťaž. Pomocou kódu, ktorý je skrytý vo vnútri balenia 5  The Wolverine, môžu spotrebitelia vyhrať  lístky do kina, tašku či okuliare Wolverine, ale aj súkromné premietanie pre seba a 50 priateľov v blízkosti bydliska. Hlavnou výhrou je adrenalínový víkend v Prahe plný neuveriteľných zážitkov, kde na výhercu čaká pilotovanie vrtuľníka, skok padákom a jedinečný zážitok v štýlovej sushi reštaurácii.

 

Limitovaná edícia žuvačiek 5 – The Wolverine je ďalšou novinkou značky 5 uvedenou na Slovensku. Prvé žuvačky 5 boli na slovenský trh uvedené v máji 2010, minulý rok sa rozšírilo portfólio obľúbených ovocných príchutí o 5 EVOLUTION.  Žuvačky 5 – The Wolverine sú na slovenskom trhu k dispozícii v bežnej obchodnej sieti od mája 2013.

 

Jedinečný obal, netradičný spôsob zatvárania a minimalistická grafika robí zo žuvačiek 5 lifestylový doplnok pre všetkých, ktorí dbajú na svoj štýl a hľadajú príležitosť na prežitie neobvyklých zážitkov. Plátkové žuvačky 5, ktoré sú jednotlivo balené v elegantnej uzatvárateľnej škatuľke s tradičným čiernym dizajnom, čerpajú inšpiráciu z piatich ľudských zmyslov, ktoré sa ich žuvaním ľahko povzbudia. Vďaka unikátnej príchuti poskytujú v každom kúsku dokonalý pôžitok.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.