Slováci sú národ šikovníkov. Trend „Urob si sám“ stále stúpa.
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 22.7.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

V Bratislave otvára svoje brány prvá predajňa pre stavbu, dom a záhradu pod názvom Hobbi. Na ploche 3 500 metrov štvorcových ponúkne najžiadanejší sortiment kategórie „Urob si sám“ prevažne z produkcie slovenských dodávateľov.

V Bratislave otvára svoje brány prvá predajňa pre stavbu, dom a záhradu pod názvom Hobbi. Na ploche 3 500 metrov štvorcových ponúkne najžiadanejší sortiment kategórie „Urob si sám“ prevažne z produkcie slovenských dodávateľov.

Slováci stále radi kupujú potreby pre stavbu, do dielne, náradie, záhradkárske náčinie a potreby. Napriek expanzii reťazcov tohto druhu na Slovensku stále chýba typ takzvanej „strednej predajne“. Ide o prvú lastovičku spoločnosti URITEST s.r.o., ktorej snahou je v budúcnosti vybudovať sieť rovnomenných predajní. Vo svojom portfóliu sa opiera predovšetkým o slovenských dodávateľov.

Slovenský  Hobbi obchod  prináša koncept rýchleho a pohodlného nákupu pre domácich kutilov aj šikovné dekoratérky. Sortiment predajne tvorí približne 20 000 druhov tovaru, ktoré sú rozdelené do štyroch základných kategórií. Zatiaľ čo oddelenie stavebníctva a dielne sa zameriava na potreby domácich majstrov, stavby a renovácie, bývanie a záhrada nadchnú predovšetkým ženy so záujmom o skrášľovanie domova.

Hobbi obchod sa otvára v Podunajských Biskupiciach na Lieskovskej ceste a bude slúžiť zákazníkom sedem dní v týždni od 7:00 do 20:00 h. O spokojnosť bude dbať tím 44 odborne vyškolených pracovníkov.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.