Karel Gott má kľúč od Grand Hotela Kempinski v Tatrách
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 29.7.2013 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Poprad/Bratislava, 28. júl 2013 – Populárny český spevák Karel Gott včera vystúpil v komornej atmosfére v Grand Hoteli Kempinski High Tatras. Pri príležitosti jeho 74. narodenín mu bol zároveň venovaný symbolický kľúč od hotela.

Poprad/Bratislava, 28. júl 2013 – Populárny český spevák Karel Gott včera vystúpil v komornej atmosfére v Grand Hoteli Kempinski High Tatras. Pri príležitosti jeho 74. narodenín mu bol zároveň venovaný symbolický kľúč od hotela.

 

Legenda českej populárnej hudby, Karel Gott, sa predstavila v sobotu večer hosťom v luxusnej sále Grand restaurant. Jeho vystúpenie ocenili aj prítomnía hostia, ktorí ho odmenili niekoľkominútovým standing ovation. Počas takmer jeden a pol hodinového koncertu odzneli jeho najväčšie hity ako Oči sněhem zaváté, Cesta rájem, C’est la vie, La Danza, Stokrát chválim čas či Pretty Woman. Pieseň Mám rozprávkový dom dokonca odspieval v slovenčine a nezabudol aj na najmladších poslucháčov, ktorým zaspieval známu skladbu Včielka Maja. Spoločne s Gottom zahrali hudobníci Pavel Větrovec, Ladislav Malina a František Raba.

 

Po koncerte dostal Karel Gott od manažérky hotela Kathrin Noll kyticu kvetov a pri príležitosti jeho nedávnych narodenín aj tortu v tvare kľúča, ktorý má symbolizovať, že v Grand Hoteli Kempinski je vždy vítaný. O spevákovi je známe, že mu učaroval kraj Vysokých Tatier a do tohto prostredia sa rád vracia. „Sme hrdí na to, že sme v Grand Hoteli Kempinski mohli privítať významnú osobnosť, ktorou maestro Karel Gott určite je. Dúfame, že v budúcnosti ho budeme môcť opäť prizvať ako nielen ako hudobného umelca, ale aj ako vzácneho hosťa nášho hotela,“ povedala manažérka hotela Kathrin Noll.  

 

 

Spevák sa venoval hosťom aj po skončení koncertu na VIP recepcii. Svojich priaznivcov neodmietol ani počas dňa, kedy ho ľudia mohli stretnúť aj v okolí Štrbského plesa, kde sa išiel maestro poprechádzať a ochotne sa s nimi nechal vyfotografovať.

 

Karel Gott pôsobí na hudobnej scéne už viac ako päťdesiat rokov. Počas svojej kariéry získal mnohé hudobné ocenenia, medzi ktoré patrí až 37 hudobných slávikov. Je jediným interpretom v Českej republike aj na Slovensku, ktorému sa podarilo udržať si po dlhé roky obľubu a významné postavenie nielen u nás, ale i v štátoch strednej a východnej Európy. Okrem hudobných platní má na svojom konte aj účinkovanie v trinástich filmoch.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.