HUMANIC – ZIMA 2013
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.9.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prísny vzhľad, ženský postoj: šaty inšpirované uniformami, bundy a kabáty so zlatými gombíkmi, zvýraznenými plecami a dokonalým zdôraznením drieku idú ruka v ruke s jazdeckými čižmami bez opätku, s extravagantnými členkovými čižmami, s robustnými čižmami na viazanie ako aj so zdobenými papučovými čižmami.

HIGH CLASS

 

Prísny vzhľad, ženský postoj: šaty inšpirované uniformami, bundy a kabáty so zlatými gombíkmi, zvýraznenými plecami a dokonalým zdôraznením drieku idú ruka v ruke s jazdeckými čižmami bez opätku, s extravagantnými členkovými čižmami, s robustnými čižmami na viazanie ako aj so zdobenými papučovými čižmami.

 

Eyes on Style

Štýlový trenčkot s koženým opaskom ako najvýraznejší povinný doplnok sezóny. Nápaditá klopa, sčasti s koženými aplikáciami alebo brokátovými detailmi, sa leskne na bundách a kabátoch. Koža, zamat a zlaté dekorácie poskytujú precíznosti vítané uvoľnenie a ľahkosť.

 

Fashion Insider

„Tašky v tvare lichobežníka sa ako stály sprievodca nosia s farebnými koženými rukavicami !“

 

 

SECRET AGENT

 

Tento vzhľad jednoznačne púta pozornosť na nohy. Krátke nohavice, minisukne a šaty v tvare A sa nosia s čižmami so zvýšenou platformou z kože nappa ako aj s plným opätkom alebo členkovými čižmami z jemnej velúrovej kože. Čierne alebo tmavomodré vysoké čižmy so zipsom na boku túto zimu patria k základnej výbave !

 

Eyes on Style

Twiggy a zoštíhlený vzhľad sedemdesiatych rokov slúži ako inšpirácia: kraťasy s vysokým driekom, k tomu pánske saká a klasické košele ako aj ultrakrátke minišaty a sukne prezentujú prehliadku nôh extra triedy !

 

Fashion Insider

„Vedomé kontrasty pri kombinácii čižiem a tašiek: čižmy z kože nappa a listové kabelky a jemné velúrové čižmičky s nápadnými veľkými taškami z dvojfarebného laku !“



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.