Zažite skutočné rodeo na východe
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 4.9.2013 00:00
Kategória : Cestovanie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prvú septembrovú nedeľu bude na severnom Spiši veselo. Obec Hniezdne sa prenesie v čase, ovládnu ju Indiáni, pištoľníci a nebojácne ženy. Indiáni vás naučia, ako hádzať nožom a tomahavkom, pištoľníci predvedú rodeo show plnú napätia a ohňa. Krásne ženy vás opoja svojou krásou a ohnivou vodou pri country hudbe. Návrat v čase môžete zažiť už 8. septembra v Nestville Parku - v expozícii ľudových remesiel a tradícií. Príďte na prvý ročník Country Festu.

Prvú septembrovú nedeľu bude na severnom Spiši veselo. Obec Hniezdne sa prenesie v čase, ovládnu ju Indiáni, pištoľníci a nebojácne ženy. Indiáni vás naučia, ako hádzať nožom a tomahavkom, pištoľníci  predvedú rodeo show plnú napätia a ohňa. Krásne ženy vás opoja svojou krásou a ohnivou vodou pri  country hudbe. Návrat v čase môžete zažiť už 8. septembra  v Nestville Parku -  v expozícii ľudových remesiel a tradícií. Príďte na prvý ročník Country Festu.

Čaká na vás bohatý program plný zábavy a napätia. Celé rodeo vypukne presne o 13:00 hodine a máte sa na čo tešiť. Pre deti je pripravená streľba s lukom pod vedením Indiánov a rodeo show s Marošom Hvizdom. Návštevníkov potešia  skupiny ako Veslári, Texas, Družina, ktorých koncerty sú plné energie a krásnych melódií slovenských ľudových piesní. Podvečer Nestville Park ovládnu pištoľníci, ktorí vám predvedú triky z westernu, žonglovanie s koltmi a triky s indiánskymi zbraňami. Pre odvážnych návštevníkov je pripravené lasovanie. Večer spríjemní vystúpenie skupiny Witches s dravými a temperamentnými tanečnicami. Nebude chýbať ani ohnivá voda, ktorá ku country zábave nevyhnutne patrí.

Hviezdou Nestville Country Festivalu bude Banjo Band Ivana Mládka. Ivan Mládek je všestranný český umelec a so svojou skupinou Banjo Band vystupuje už od začiatku sedemdesiatych rokov.

Príďte do historicko – náučnej expozície Nestville Park a zažijete všetko na vlastnej koži. Nestville Park nájdete v obci Hniezdne neďaleko Starej Ľubovne. Turisti, ktorí toto miesto už navštívili, boli zaskočení a prekvapení výnimočnosťou expozície, ktorá dosahuje medzinárodnú úroveň a zároveň je prezentáciou regionálneho umu, zručností, tradičných remesiel. Nájdete tu  neobyčajný drevený obraz, ktorý patrí k najväčším v Európe a na záver prehliadky každého prekvapí  výroba prvej slovenskej whisky.

Vstup na  Nestville Country Fest je zdarma  a vstupné do Nestville parku a jeho expozície bude až so  zľavou 50 %.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.