Žiarivejšia a svetlejšia pleť – nový rad kozmetiky Dermacol Whitening
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 4.9.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ideál ženskej krásy nebude nikdy iba jeden. Rovnako je ťažké určiť, aký typ ženskej pokožky je ten naj. Koľko žien, toľko názorov. Napríklad v Ázii a arabských krajinách túžia ženy po svetlej pleti.

Ideál ženskej krásy nebude nikdy iba jeden. Rovnako je ťažké určiť, aký typ ženskej pokožky je ten naj. Koľko žien, toľko názorov. Napríklad v Ázii a arabských krajinách túžia ženy po svetlej pleti. Pamätáte sa na Snehulienku a jej krásnu porcelánovú tvár, ktorá doháňala zlú kráľovnú k šialenstvu? V rozprávkach je aj nemožné možné. My však žijeme svoj každodenný život prinášajúci stres a rôzne telesné výkyvy. Slnečné žiarenie, životný štýl a civilizačné choroby sa odrážajú na našej pokožke aj v podobe pigmentových škvŕn. Ak sa nad nimi snažíte vyhrať, pomôže vám v tomto boji značka Dermacol – pripravila nový produktový rad Whitening.

 

Kožný pigment, nazývaný melanín, je najdôležitejším faktorom určujúcim farbu kože. Hlavnými príčinami porúch pigmentácie kože prejavujúcich sa jeho nadprodukciou (hyperpigmentáciou) sú:

 

1. Slnečné žiarenie  (UV žiarenie urýchľuje a znásobuje produkciu melanínu a dochádza k stmavnutiu pokožky a vzniku hnedých škvŕn).

2. Genetické a hormonálne zmeny (napr. v tehotenstve, počas menopauzy).

3. Choroby kože a vnútorných orgánov.

 

V spolupráci s dermatológmi a poprednými celosvetovými producentmi kvalitných surovín pripravuje značka Dermacol vo svojom laboratóriu najkvalitnejšie kozmetické výrobky. Po niekoľkých rokoch výskumu vyvinuli jedinečné a inovačné zloženie bieliacich prípravkov, ktoré je vysoko účinné, a zároveň sa stará o pleť.

 

 

Značka Dermacol pripravila tri produkty, ktoré pomôžu korigovať pigmentové škvrny:

 

DERMACOL WHITENING FACE CREAM - Denný a nočný krém obsahuje aktívne látky potláčajúce syntézu melanínu, pohlcujúce lúče UV-B žiarenia a zabraňujúce nadmernej pigmentácii. Urýchľujú bielenie pokožky a pomáhajú redukovať pigmentové škvrny. Krém chráni kožné bunky pred voľnými radikálmi, a zároveň hydratuje a regeneruje.

 

 

DERMACOL WHITENING GOMMAGE WASH GEL - Čistiaci gél s mikroperličkami je určený na každodenné čistenie všetkých druhov pleti. Dokonale odstraňuje všetky nečistoty,  odumreté kožné bunky a zosilňuje bieliaci účinok pleťového krému Dermacol Whitening. Mikroperličky nedráždia pokožku a nepoškodzujú jej ochrannú vrstvu.

 


DERMACOL WHITENING HAND CREAM - Krém na ruky s bieliacimi účinkami pomáha redukovať existujúce pigmentové škvrny a regeneruje pokožku rúk, ktorá je vystavená slnečnému žiareniu. Poskytuje celodennú ochranu pred voľnými radikálmi.

 

 

Produkty nového radu obsahujú dôležité účinné látky zabezpečujúce tú najlepšiu starostlivosť o pokožku tváre a rúk. Beta-arbutin spomaľuje syntézu melanínu. Dipalmitát kyseliny kojovej koriguje už existujúce pigmentové škvrny. Dôležitý vitamín B3 podporuje zosvetlenie kože, hydratuje a spomaľuje proces starnutia. Extrakt z granátového jablka má antioxidačné účinky a chráni pred voľnými radikálmi. Blahodarný olivový a makadamiový olej zanecháva pokožku vláčnu a jemnú.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.