New York Fashion Week zažil debut kolekcie Desigual jar/leto 14 “For everybody. Sex, Fun & Love”
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 16.9.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Modelky, ktoré sú v kurze: Tali Lennox (dcéra Annie Lennox z kapely Eurythmics) a Amber Le

Modelky, ktoré sú v kurze: Tali Lennox (dcéra Annie Lennox z kapely Eurythmics) a Amber Le

Bon (dcéra speváka kapely Duran Duran) exkluzívne predstavili na móle pre Desigual selekciu tých najlepších kúskov z hlavnej kolekcie budúcej sezóny a špeciálnu radu Desigual by L, ktorú vytvoril známy módny návrhár Monsieur C. Lacroix. Kolekcia budúcej sezóny v New Yorku debutovala veselou a prekvapivou šou.

 

Kolekcia „For everybody. Sex, Fun & Love” vyžaruje vášeň, vzrušenie a entuziazmus pre život,

ktorý je taký typický pre Desigual a podporuje tak slogan LIFE IS COOL. Septembrový debut na New York Fashion Weeku spevádzalo aj otvorenie butiku na Fifth Avenue, čo predstavuje významný krok tejto značky v rámci jej expanzie do USA.

 

V rámci módnej šou boli odprezentované kľúčové prvky z hlavnej kolekcie, kde nechýbajú pre značku charakteristické kruhy. To hlavné je však farba. Pastelové odtiene boli nahradené výraznými a živými farbami. Rada, ktorú vytvoril Monsieur C.Lacroix evokuje leto v troch farbách. Obsahuje paletu od klasickej čiernej a bielej na šatách, cez kabáty a topy s grafickou potlačou. Nechýba pop art a základné farby doplnené o kombinácie krajky a kašmíru.

 

Zvieracia potlač a kruhy premieňajúce sa na štvorce zmiešané s barokovým štýlom a jednoduchosťou.... To všetko nájdete v kolekcii. Dôležitú úlohu hrajú kvety - veľa, veľa kvetov, ktoré neodmysliteľne kraľujú romantickej a bohémskej časti kolekcie. To je to, čo je typické pre kolekciu jar/leto 14. Je plná emócií a vytvorená pre každého.

 

Ambíciou značky je združiť široký okruh zaujímavých, veselých, priateľských ľudí, ktorí si chcú užívať život a podeliť sa o svoj optimizmus. Tak sa čelí problémom - vždy s veľkým úsmevom na tvári. Aj to je Desigual.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.