Kvalitu, bezpečnosť a hygienu v Hubert J.E. opäť potvrdili medzinárodné certifikáty
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 28.9.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Hubert J.E., slovenský výrobca šumivých a tichých vín a brandy, úspešne prešla auditmi výroby podľa noriem IFS, BRS, ISO a obhájila tak certifikáty bezpečnosti a kvality výroby, ktoré sú platné pre kategóriu výrobkov „Návrh a výroba šumivých vín, miešaných alkoholických nápojov, liehovín a nealkoholických nápojov; fľašovanie tichých vín“.

Spoločnosť Hubert J.E., slovenský výrobca šumivých a tichých vín a brandy, úspešne prešla auditmi  výroby podľa noriem IFS, BRS, ISO a obhájila tak certifikáty bezpečnosti a kvality výroby, ktoré sú platné pre kategóriu výrobkov „Návrh a výroba šumivých vín, miešaných alkoholických nápojov, liehovín a nealkoholických nápojov; fľašovanie tichých vín“.

Normy International Food Standard (IFS) a BRC Global Standard Food  sú uznané prísnym preverovacím postupom neziskovej organizácie Global Food Safety Initiative  a predstavujú v súčasnosti najprísnejšie kritériá týkajúce sa bezpečnosti a kvality potravín.

 

Audit International Food Standard (IFS) Version 6 sa sústreďuje na to, či výrobca, ktorý produkuje alebo balí potravinárske výrobky, spĺňa všetky náročné kritériá pravidiel IFS. Hubert aj v tohtoročnej recertifikácii obhájil vyšší stupeň. V roku 2006 bola spoločnosť vôbec prvým výrobcom sektov a tichých vín na Slovensku, ktorý certifikát IFS získal.

Certifikát Medzinárodných štandardov pre bezpečnosť potravín BRC Global Standard Food  rovnako preveruje kvalitu a bezpečnosť výrobkov. Audit sa sústreďuje na  plnenie požiadaviek nielen platnej legislatívy ale aj prianí zákazníkov a vlastných špecifikácií spoločnosti.

Tretím z certifikátov, ktoré Hubert získal, je EN ISO 22 000: 2005. Táto medzinárodná norma vymedzuje požiadavky na Systém manažérstva bezpečnosti potravín, ktorý má zaistiť kvalitu a nezávadnosť surovín i výrobkov v celom potravinárskom reťazci až po bod konzumácie. Kontrola preveruje okrem iného aj interaktívnu komunikáciu, manažérstvo systémov, programy podpory či zásady HACCP.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.