Kvalitu, bezpečnosť a hygienu v Hubert J.E. opäť potvrdili medzinárodné certifikáty |
||
Autor(ka) : Peter Dátum a čas : 28.9.2013 00:00 Kategória : Koktail WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Spoločnosť Hubert J.E., slovenský výrobca šumivých a tichých vín a brandy, úspešne prešla auditmi výroby podľa noriem IFS, BRS, ISO a obhájila tak certifikáty bezpečnosti a kvality výroby, ktoré sú platné pre kategóriu výrobkov „Návrh a výroba šumivých vín, miešaných alkoholických nápojov, liehovín a nealkoholických nápojov; fľašovanie tichých vín“. | ||
Spoločnosť Hubert J.E., slovenský výrobca šumivých a tichých vín a brandy, úspešne prešla auditmi výroby podľa noriem IFS, BRS, ISO a obhájila tak certifikáty bezpečnosti a kvality výroby, ktoré sú platné pre kategóriu výrobkov „Návrh a výroba šumivých vín, miešaných alkoholických nápojov, liehovín a nealkoholických nápojov; fľašovanie tichých vín“. Normy International Food Standard (IFS) a BRC Global Standard Food sú uznané prísnym preverovacím postupom neziskovej organizácie Global Food Safety Initiative a predstavujú v súčasnosti najprísnejšie kritériá týkajúce sa bezpečnosti a kvality potravín. Audit International Food Standard (IFS) Version 6 sa sústreďuje na to, či výrobca, ktorý produkuje alebo balí potravinárske výrobky, spĺňa všetky náročné kritériá pravidiel IFS. Hubert aj v tohtoročnej recertifikácii obhájil vyšší stupeň. V roku 2006 bola spoločnosť vôbec prvým výrobcom sektov a tichých vín na Slovensku, ktorý certifikát IFS získal. Certifikát Medzinárodných štandardov pre bezpečnosť potravín BRC Global Standard Food rovnako preveruje kvalitu a bezpečnosť výrobkov. Audit sa sústreďuje na plnenie požiadaviek nielen platnej legislatívy ale aj prianí zákazníkov a vlastných špecifikácií spoločnosti. Tretím z certifikátov, ktoré Hubert získal, je EN ISO 22 000: 2005. Táto medzinárodná norma vymedzuje požiadavky na Systém manažérstva bezpečnosti potravín, ktorý má zaistiť kvalitu a nezávadnosť surovín i výrobkov v celom potravinárskom reťazci až po bod konzumácie. Kontrola preveruje okrem iného aj interaktívnu komunikáciu, manažérstvo systémov, programy podpory či zásady HACCP. ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |