Chrumkanie vo voľnom štýle s RACIO Free Style
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 26.9.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Kto by odolal ľahkej syrovej pochúťke, ktorá svojou neodolateľnou chuťou okúzli všetky zmysly a prospeje aj línii? Pochrumkajte si na RACIO Free Style syrových, zaženiete hlad a spravíte niečo dobré aj pre svoje zdravie. Doprajte si chutnú pauzu bez výčitiek!

Kto by odolal ľahkej syrovej pochúťke, ktorá svojou neodolateľnou chuťou okúzli všetky zmysly a prospeje aj línii? Pochrumkajte si na RACIO Free Style syrových, zaženiete hlad a spravíte niečo dobré aj pre svoje zdravie. Doprajte si chutnú pauzu bez výčitiek!

 

Lahodná chuť syra

Syr patrí k obľúbenej a vyhľadávanej ingrediencii, či už ako súčasť hlavného jedla, alebo ako forma lahodného občerstvenia. RACIO Free Style syrové predstavujú skvelú alternatívu zdravého chrumkania s jedinečným zážitkom. Každé ryžové koliesko vás okúzli lahodnou chuťou syra, ktorá sa v ústach naplno rozplynie pri každom chrumknutí. Príchuť syra je natoľko podmanivá, že budete musieť ihneď siahnuť po ďalšom kúsku. Tentoraz však bez výčitiek! Free Style syrové obsahujú menej než 1 % odporúčaného denného príjmu tuku a keďže sú vyrobené z ryže, potešia aj celiatikov.

 

Nenechajte sa obmedzovať

Doprajte si jemné pufované chlebíčky Free Style syrové vo „voľnom štýle.“ Vďaka ich praktickému baleniu „do vrecka“ sú vždy na dosah. V každom balení sa ukrýva desať tenkých koliesok, ktoré vás prekvapia svojou energetickou hodnotou – tvoria iba 5 % doporučeného denného príjmu energie. Potešia tak aj milovníkov zdravého životného štýlu, ktorí si ich môžu vychutnať bez obáv o líniu. Užite si svoju pauzu s ľahučkou pochúťkou od RACIO!

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.