Dodajte vašim tortám luxusný vzhľad
Autor(ka) : eva
Dátum a čas : 30.9.2013 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Obdivujete prácu majstrov cukrárov a torty, ktoré pripomínajú umelecké diela? Novinka od Dr.Oetker vás presvedčí, že cukrársky skvost zvládnete vytvoriť aj doma v kuchyni. Fondán – biela poťahovacia hmota na torty, je ideálna na finálnu úpravu tort a múčnikov. Práca so snehobielym, hladkým a tvárnym fondánom je jednoduchá a zvládne ju každý. Na vašej torte vytvorí zamatovo hladký povrch, ktorý láka na ďalšie zdobenie. Popustite uzdu svojej fantázii, vymodelujte z fondánu aj ozdoby a prekvapte rodinu či priateľov luxusným vzhľadom sladkej dobroty.

Obdivujete prácu majstrov cukrárov a torty, ktoré pripomínajú umelecké diela? Novinka od Dr.Oetker vás presvedčí, že cukrársky skvost zvládnete vytvoriť aj doma v kuchyni. Fondán – biela poťahovacia hmota na torty, je ideálna na finálnu úpravu tort a múčnikov. Práca so snehobielym, hladkým a tvárnym fondánom je jednoduchá a zvládne ju každý. Na vašej torte vytvorí zamatovo hladký povrch, ktorý láka na ďalšie zdobenie. Popustite uzdu svojej fantázii, vymodelujte z fondánu aj ozdoby a prekvapte rodinu či priateľov luxusným vzhľadom sladkej dobroty.

Fondán od Dr.Oetker – snehobiely šat pre vaše torty

Fondán je poťahovacia a modelovacia cukrová hmota určená najmä na torty. Vďaka nemu môžete vašej torte dodať slávnostný vzhľad a nádych luxusu. Ak ste si doteraz na zdobenie tort fondánom netrúfli, je najvyšší čas vyskúšať novinku ako stvorenú na torty. Fondán od Dr.Oetker je extra hladký a práca s ním je mimoriadne jednoduchá. Na pracovnej doske posypanej práškovým cukrom stačí vyvaľkať hmotu do požadovaného tvaru, preniesť na vopred pripravenú tortu potretú krémom a postupne fondán na torte vyrovnať a popritláčať. Po chvíľke získate zamatovo hladký a snehovo biely povrch, ktorý môžete ďalej zdobiť. Jedno 200g balenie fondánu Dr.Oetker vám vystačí na potiahnutie torty s priemerom 26 cm.

Tip od Dr.Oetker trúfnite si na viac

Fondán od Dr.Oetker je mimoriadne tvárny a ideálny na výrobu figúrok, kvietkov či hviezdičiek, ktoré vám poslúžia ako ozdoba na vašu tortu. Na finálnu úpravu torty použite aj niektoré zo zdobení od Dr.Oetker – Zdobenie 4 druhy Zlaté/ Strieborné či Zdobenie 4 druhy biele. Hviezdičky, perličky, či snehové vločky budú sladkou bodkou za vašim snažením.

Viac informácií nájdete na www.oetker.sk.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.