Doprajte si niečo výnimočné! |
||
Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 5.10.2013 00:00 Kategória : Tipy, triky WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Radi si pomaškrtíte na jemných a ľahkých dezertoch, no pri každodenných povinnostiach si neviete nájsť čas na ich prípravu? Nové prémiové dezerty od Dr.Oetker vás zlákajú svojou neodolateľnou chuťou a prekvapia jednoduchou prípravou. Stačí si len vybrať, či dáte prednosť Panna Cotte, ľahkému smotanovému dezertu s pravou vanilkou, alebo si vás podmaní Dessert Chocolat, krémový čokoládový dezert so 60% prvotriedneho kakaa. | ||
Radi si pomaškrtíte na jemných a ľahkých dezertoch, no pri každodenných povinnostiach si neviete nájsť čas na ich prípravu? Nové prémiové dezerty od Dr.Oetker vás zlákajú svojou neodolateľnou chuťou a prekvapia jednoduchou prípravou. Stačí si len vybrať, či dáte prednosť Panna Cotte, ľahkému smotanovému dezertu s pravou vanilkou, alebo si vás podmaní Dessert Chocolat, krémový čokoládový dezert so 60% prvotriedneho kakaa. Panna Cotta od Dr.Oetker – lahodný smotanový dezert s pravou vanilkou Kto by nepoznal Panna Cottu, taliansky smotanový dezert poliaty karamelovým krémom alebo ovocnou omáčkou? Napriek obľube si na jeho prípravu trúfne len málokto. Vďaka Dr.Oetker teraz môžete mať lahodnú smotanovú Panna Cottu kedykoľvek, rýchlo a jednoducho. Panna Cotta je dezert vyrobený podľa talianskeho originálu. Obsahuje extrakt z vanilkového struku a 12,6% smotanového prášku, ktorý je zárukou skvelého výsledku. Stačí pridať 0,25 l mlieka, 0,25 l smotany a uvariť ako puding. Po približne dvoch hodinách v chladničke dezert už len vyklopíte z misky a môžete servírovať. Desser Chocolat od Dr.Oetker - výnimočná chuť kakaa Nedokážete odolať kvalitnej čokoláde? Milovníkov čokolády poteší prémiová novinka od Dr.Oetker. Čokoládový dezert s intenzívnou chuťou a lahodnou krémovou konzistenciou sa priam rozplýva na jazyku. Obsahuje 60% prvotriedneho kakaa a kúsky horkej čokolády, ktoré robia z Dessert Chocolat skutočnú delikatesu. Na to, aby ste ho zvládli pripraviť, nemusíte byť ani profesionálnym cukrárom. Uvaríte ho ako puding s 0,4 l plnotučného mlieka a voilà, môže sa podávať! ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |