NESCAFÉ DOLCE GUSTO pre mladých a nekonvenčných
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 28.9.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Značka NESCAFÉ DOLCE GUSTO je symbolom kvalitnej kávy a dizajnu. V týchto dňoch prináša na slovenský trh v poradí už 4. model kávovaru pod názvom MiniMe určený pre mladých, aktívnych ľudí. Všetky kávovary NESCAFÉ DOLCE GUSTO vynikajú výstupným tlakom čerpadla 15 barov, ktorý zaručuje prípravu kvalitného espressa už za 15 sekúnd. Tlak je porovnateľný s profesionálnymi kávovarmi. Súčasná široká ponuka 32 druhov nielen teplých ale aj studených nápojov (espresso, latte nápoje, čokolády, čaje) je bezkonkurenčná.

Značka NESCAFÉ DOLCE GUSTO je symbolom kvalitnej kávy a dizajnu. V týchto dňoch prináša na slovenský trh v poradí už 4. model kávovaru pod názvom MiniMe určený pre mladých, aktívnych ľudí. Všetky kávovary NESCAFÉ DOLCE GUSTO vynikajú výstupným tlakom čerpadla 15 barov, ktorý zaručuje prípravu kvalitného espressa už za 15 sekúnd. Tlak je porovnateľný s profesionálnymi kávovarmi. Súčasná široká ponuka 32 druhov nielen teplých ale aj studených nápojov (espresso, latte nápoje, čokolády, čaje) je bezkonkurenčná. 

NESCAFÉ DOLCE GUSTO prináša pre mladých aktívnych a dravých ľudí, ktorí sa radi stretávajú so svojimi priateľmi, novinku. Kávovar NESCAFÉ DOLCE GUSTO MiniMe  spĺňa všetky požiadavky mladej rodiny. Je kompaktný a svojou mini veľkosťou s nadštandardným výkonom si ľahko nájde miesto v akejkoľvek malej kuchyni.

NESCAFÉ DOLCE GUSTO MiniMe má automatický systém ovládania, ktorý sám zastaví tok vody cez kapsulu pripravovanej kávy. Odporúčané množstvo vody je uvedené na každej kapsule, rovnako ako na každej škatuľke s kapsulami. Pri  studených nápojoch je špeciálne zdôraznená studená príprava (bez použitia teplej vody). Tento systém prípravy studených nápojov je výnimočný a ako prvý ho na trh priniesli kávovary značky NESCAFÉ DOLCE GUSTO.

Technické parametre poukazujú na rýchlosť, jednoduchosť a čistotu prípravy nápojov. Prípravu nápojov uľahčujú síce drobné, ale dôležité detaily:  magnetický držiak kapsúl s pohodlným nasadzovaním,  aretačná páka, tácka na odkvapkávanie s nastavením 3 polôh pre rôzne veľkosti šálok (espresso, lungo, latte macchiato ...) Transparentná nádržka na vodu s objemom 0,8 l a tzv. Thermoblock, v ktorom sa uskutočňuje ohrev vody – urýchľuje prípravu nápoja a zároveň zabezpečuje konštantnú teplotu vody na správne sparenie kávy s príkonom 1 340 – 1 600 W. Kávovary sú vybavené funkciou automatického vypnutia prístroja po 5 minútach pri nečinnosti, čo zaručuje energetickú úspornosť.  Kávovary sú na trhu v týchto farebných variáciách: čierno- šedý, béžovo- červený a bielo-šedý.

Netradičné uvedenie nového kávovaru pre cieľovú skupinu

Cieľovou skupinou nového kávovaru MiniMe je mladý aktívny človek. Značka NESCAFÉ DOLCE GUSTO preto aj prispôsobila kampaň uvedenia nového kávovaru a pripravila online hru, v ktorej je potrebné zachrániť unesený kávovar pred zničením. V priamom prenose je vysielané odpočítavanie času. Ak nevylúštia hráči všetky šifry, tak stroj bude zničený.

V headline vizuáli je prvá šifra. Po jej vylúštení sa dozvie hráč indíciu, ktorú zadá na microsite MiniMe  www.zachrantekavovar.sk a tak sa dostane k ďalším, ktoré musí hráč postupne odhaliť.

Ten, kto prvý rozlúšti aj poslednú šifru, zachráni kávovar a bude si ho môcť odniesť domov ako jeden z prvých na slovenskom trhu. 

 

Nové nápojové varianty

Espresso Caramel

Klasické espresso spoznáte podľa vrstvy bohatej creamy, ktorá zostáva na povrchu a pomáha tak uchovať  chuť a arómu kávy. Nový espresso variant vybočuje z rutiny.

Kombinácia sily intenzívneho espressa s jemnosťou karamelu spríjemní Vaše vychutnávanie si pravého espressa.

 

Choco Caramel

Choco patrí medzi najobľúbenejšie teplé nápoje.  Je vyrobené z najkvalitnejších bôbov kávy arabica. Kombinácia krémovej čokolády s karamelom, ozdobený  bohatou penou na povrchu nápoja. Dostanete dokonalý pôžitok z chute, ktorá Vám ostane ako po lahodnom dezerte.

 

Tea Latte

Treťou novinkou je teplý čierny čaj s mliekom. Je výborný na každý deň. Osviežujúci a dokonale vyvážený teplý nápoj kombinuje bohatú nadýchanosť a lahodnosť jemne osladeného latte so sviežou aromatickou vrstvou hustého, jemného a „hladkého“ mlieka s bohatou a plnou chuťou čierneho čaju. Novinka je dostupná exkluzívne iba na našich webshopoch a v elektropredajniach.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.