Multifunkčné varenie hodné 21. storočia
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 26.9.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Pestrá paleta jedál, inteligentná kontrola teploty a času, rýchla a jednoduchá príprava, vynikajúca chuť – to všetko v jednom nájdete v novom kuchynskom pomocníkovi Philips MultiCooker.

Pestrá paleta jedál, inteligentná kontrola teploty a času, rýchla a jednoduchá príprava, vynikajúca chuť – to všetko v jednom nájdete v novom kuchynskom pomocníkovi Philips MultiCooker.

 

Vyše 80 rokov skúseností s kuchynskými spotrebičmi dáva záruku, že novinky spoločnosti Philips sú inováciami, ktoré uľahčujú život. Potvrdzuje to aj nový MultiCooker.

 

V dnešnej rýchlej dobe sa málokomu chce dlho vystávať za sporákom, pravidelne jedlo miešať a sledovať, ako sa pomaly varí. Aktívne a zaneprázdnené ženy 21. storočia majú kritéria na prípravu jedál jasné – chcú venovať menej času „stráženiu hrncov“ a hľadajú spotrebič, ktorý v ich malej kuchyni nahradí väčší počet iných.

 

Riešením je Philips MultiCooker – elektrický hrniec nielen pre gazdinky.

Je MULTIfunkčný, dokáže variť, fritovať, grilovať, čím v kuchyni nahrádza ďalších pomocníkov ako parný hrniec, fritézu, či panvice.

Prináša MULTIchuť, pripravíte v ňom nespočetné množstvo jedál od polievky, cez cestoviny, dusené mäso, až po koláč, džem, dokonca jogurt.

Poteší tiež, že do varenia vnáša MULTIkontrolu, umožňuje rýchlu a automatickú prípravu chutných jedál bez potreby dozoru. Nastaviť si môžete jeden z dvanástich programov, zvoliť si čas varenia i odklad až do 24 hodín. Žiadna kontrola, či každú chvíľu miešanie, svoj čas môžete venovať, čomu len chcete.

 

MultiCooker ocenia nielen gazdinky a mamičky s malými deťmi, ale aj študenti na internáte, dovolenkári v kempe, či na chalupe. So šikovnou rúčkou je MultiCooker ľahko prenosný, a tak si aj v cudzine môžete vychutnať pohodlie domácej stravy. Stačí k tomu obyčajná elektrická zásuvka. MultiCookru sa potešia aj tí, ktorým strava prináša rôzne diéty a obmedzenia – stačia správne suroviny, vhodne zvolený program a bezlepkový koláč sa upečie aj sám.

 

Variť v MultiCookri je ľahké aj vďaka pribalenej knižke receptov, ktorá pomôže s prípravou až 27 regionálnych jedál.

 

 

Hlavné vlastnosti:

·         ohrev s výkonom 980 W  

·         12 automatických programov

·         nastaviteľná teplota (40°C – 160°C)

·         voliteľný čas varenia (5 min. – 12 hod.)

·         odloženie štartu až na 24 hodín

·         3D vyhrievanie  

·         vnútorná nádoba s nelepivou úpravou vhodná aj pre umývanie v umývačkách riadu



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.