F&F HOME JESEŇ-ZIMA 2013
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 1.10.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Doba bronzová, svieža a moderná. Pestrofarebné letné obdobie zanecháva stopy vo viacerých domovoch. Pohľad na ovocné tóny povzbudí, slnečné odlesky príjemne zahrejú. S príchodom chladnejších dní nie je nevyhnutné vzdať sa obľúbených prvkov – postačí vhodne skombinovať, uskutočniť dlho plánovaný presun v rámci miestností či inšpirovať sa okolitou prírodou a tak trochu aj trendmi v bývaní. F&F Home ponúka na sezónu jeseň-zima 2013 hneď niekoľko noviniek a zaujímavých inšpirácií za skvelé ceny.

Doba bronzová, svieža a moderná. Pestrofarebné letné obdobie zanecháva stopy vo viacerých domovoch. Pohľad na ovocné tóny povzbudí, slnečné odlesky príjemne zahrejú. S príchodom chladnejších dní nie je nevyhnutné vzdať sa obľúbených prvkov – postačí vhodne skombinovať, uskutočniť dlho plánovaný presun v rámci miestností či inšpirovať sa okolitou prírodou a tak trochu aj trendmi v bývaní. F&F Home ponúka na sezónu jeseň-zima 2013 hneď niekoľko noviniek a zaujímavých inšpirácií za skvelé ceny.

 

 

F&F HOME COLLECTION:

Predstavte si tie najjemnejšie obliečky, luxusné doplnky, žiarivé sklo a ďalšie nádherné dekorácie, ktorými môžete skrášliť váš domov. Vyberte si produkty vysokej kvality s jedinečným dizajnom – zoznámte sa s F&F Home Collection. Nechajte sa očariť a pridajte do interiéru bohato zdobené prikrývky v sýtych odtieňoch, ultra jemné materiály a syntetické kožušiny s rôznymi vzormi a textúrami. Opulentné dekoračné textílie a iné štýlové kúsky tejto kolekcie zaručene dodajú domovu moderný a elegantný nádych. Dokonalou bodkou za tvorivým úsilím je vzdanie holdu kulinárskym zážitkom prekrásne vzorovanými pohármi, vyrobenými najlepšími sklármi ručným fúkaním a efektívnou technikou leptania skla.

 

F&F HOME:

Moderný a elegantný jedálenský porcelán v rôznych prevedeniach je ideálnou voľbou tak pre neformálne ako aj formálne stolovanie. Nová ponuka pohárov F&F Home má elegantný dizajn, Európsky remeselný pôvod a dostatočnú odolnosť vďaka sodno-vápenatému zloženiu skla. Pre úplnú dokonalosť postačí už iba pridať príbor so vzorom z najnovšej série a rodinná večera sa môže začať.

Túto sezónu je v popredí najmä domáce pohodlie, preto sa pozornosť sústredí na bytové textílie a štruktúry v obývacej izbe – dekoračné vankúše s rôznym povrchom a predložky zo syntetickej kožušiny.

Kľúčovou kombináciou pre bytové doplnky je spojenie jemných, neutrálnych odtieňov s výraznou, purpurovou farbou, čím sa v interiéri docieli žiarivý efekt. Ďalším z aktuálnych trendov je stále žiadaná zvieracia potlač – napríklad v podobe štýlovej prikrývky do spálne. Sortiment základných doplnkov s jednoduchým dizajnom umožní ideálne doladiť aj prostredie kúpeľne. Kolekcia osušiek a uterákov zo 100% bavlny je dostupná až v 13 farbách. Zaručene každý si vyberie svoj obľúbený odtieň.

 

F&F HOME BASICS:

Vďaka veselej a pestrej ponuke pohárov i tanierov sa rozjasní každý stôl. K dispozícii je päť farieb skla, či už z menších veľkostí na sódu, alebo väčších na koktail. Glazovaná keramika z európskych zdrojov ponúka vynikajúcu kvalitu za dostupnú cenu taktiež v niekoľkých farbách - od neutrálnej bielej a krémovej, cez žiarivú oranžovú s limetkovou až po hnedú a námornícku modrú. Priestor uzatvorí nový príbor z kolekcie F&F Basics v štyroch základných farbách. Pre úplné doplnenie sú k dispozícii rovnako sviežo ladené kuchynské utierky a chňapky. Takéto veselé farby sú k dispozícii aj v kúpeľňových doplnkoch a uterákoch pre dokonalé osvieženie kúpeľne samotnej.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.