Ecover – výnimočný rad ekologických čistiacich produktov na slovenskom trhu
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 1.10.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Belgicko dalo svetu veľa skvelých vecí - najlahodnejšie pralinky, pivo Chimay či cyklistickú legendu Eddyho Merckxa. No nielen to. Okrem vášne pre čokoládu či cyklistiku sú Belgičania známi aj svojou vysokou eko - uvedomelosťou. Nie je preto náhoda, že najväčší svetový výrobca ekologických pracích a čistiacich prostriedkov pochádza práve odtiaľto. A teraz ich kúpite aj na Slovensku.

Belgicko dalo svetu veľa skvelých vecí - najlahodnejšie pralinky, pivo Chimay či cyklistickú legendu Eddyho Merckxa. No nielen to. Okrem vášne pre čokoládu či cyklistiku sú Belgičania známi aj svojou vysokou eko - uvedomelosťou. Nie je preto náhoda, že najväčší svetový výrobca ekologických pracích a čistiacich prostriedkov pochádza práve odtiaľto. A teraz ich kúpite aj na Slovensku.

Moderná značka Ecover, ktorá ponúka cestu k čistej domácnosti bez škodlivých chemikálií a zároveň chrániť životné prostredie, je skutočne iná. Od výrobných procesov cez zloženie produktov a ich účinky až po obal. Výroba produktov Ecover, ktorých používanie prispieva k zníženiu znečistenia životného prostredia, vodných tokov a zvyšuje bezpečnosť domova, podlieha tým najprísnejším kritériám. Produkty sú vyrábané z rýchlo a 100 %-ne biologicky odbúrateľných látok a samotná výroba prebieha tiež ekologicky - za použitia ekologických výrobných procesov, zelenej energie a v továrni so „zelenou“ strechou. Obaly produktov Ecover sú z obnoviteľného materiálu – z cukrovej trstiny, ktorá je 100% recyklovateľná.

Zloženie produktov Ecover je takisto unikátne. Produkty Ecover sú vyrobené na rastlinnej alebo minerálnej báze BEZ škodlivých chemikálií. Výber použitých látok takisto podlieha najprísnejším kritériám. Najdôležitejšie z nich sú rýchly a 100 %-ný biologický rozpad použitých látok, ich obnoviteľnosť a najmä miera toxicity pre vodné zdroje, keďže väčšina zvyškov čistiacich prostriedkov po použití v domácnosti končí práve vo vode. Všetky zložky produktov Ecover sa rozpadnú rýchlo a úplne a ich negatívny dopad na životné prostredie je minimálny.

Vďaka používaniu látok na rastlinnej báze s čistiacimi vlastnosťami, sú produkty Ecover vysoko účinné a zároveň šetrné k čisteným povrchom, Vašej bielizni i k citlivej pokožke. Týmito látkami sú napríklad sóda bikarbóna, kyselina citrónová, výťažky z bylín, škrobu, drevených vlákien, semena repky olejnej, palmového či kokosového oleja. Vďaka nim majú výrobky Ecover  mimoriadne čistiace vlastnosti, ktoré smelo konkurujú chemickým čistidlám a najmä, sú ECO a cenovo dostupné každému!  

Skúste aj Vy spraviť niečo pozitívne pre životné prostredie a zároveň chrániť bezpečie a zdravie Vašej rodiny. Vyskúšajte produkty Ecover aj Vy a presvedčte sa, že čistia, leštia, perú a zmäkčujú naozaj skvele. A sú skutočne ECO! J

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.