Objavte dlhotrvajúcu sviežosť nových Persil Duo-Caps
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 14.10.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Po minuloročnom predstavení Persil Duo-Caps, ktoré sa stali držiteľom ocenenia „Novinka roku 2013“ v súťaži Voľba spotrebiteľov 2013, teraz prichádzajú v novej vylepšenej podobe. Persil Duo-Caps nielenže odstránia najodolnejšie škvrny, rozžiaria farby a zabránia ich vyblednutiu, ale vďaka inovovanému zloženiu dodajú bielizni aj dlhotrvajúcu sviežosť.

Po minuloročnom predstavení Persil Duo-Caps, ktoré sa stali držiteľom ocenenia „Novinka roku 2013“ v súťaži Voľba spotrebiteľov 2013, teraz prichádzajú v novej vylepšenej podobe. Persil Duo-Caps nielenže odstránia najodolnejšie škvrny, rozžiaria farby a zabránia ich vyblednutiu, ale vďaka inovovanému zloženiu dodajú bielizni aj dlhotrvajúcu sviežosť.

 

Na čerstvo vypranej bielizni máme najradšej jej sviežosť a nádhernú vôňu, ktorá nielen aktivuje naše zmysly a môže zmeniť našu náladu, ale dokáže oživiť aj spomienky či emócie. Teraz prichádzajú nové Persil Duo-Caps s vylepšeným zložením o extra dlhotrvajúcu sviežosť.

 

Persil Duo-Caps s trojitou silou

Preddávkované dvojkomorové kapsuly značky Persil ponúkajú moderné riešenie prania. Jedna z komôr kapsuly obsahuje posilňovač žiarivých a jasných farieb, ktorý dodá bielizni dokonalú čistotu. Súčasťou druhej komory je tekutý odstraňovač škvŕn s povrchovo aktívnymi látkami pre odstránenie aj tých najodolnejších škvŕn. Navyše inovované zloženie dodá bielizni sviežosť s dlhotrvajúcim účinkom.

 

Persil Duo-Caps v porovnaní s inými pracími gélmi obsahujú dvojnásobne koncentrované zloženie a ich použitie je veľmi jednoduché. Stačí vložiť jednu kapsulu Persil Duo-Caps priamo do bubna práčky ešte pred pridaním bielizne. Po kontakte s vodou sa Persil Duo-Caps ihneď rozpustia a uvoľnia tak 100 % pracej sily priamo do vlákien bielizne bez toho, aby zanechali zvyšky obalu.

 

Nové Persil Duo-Caps s dlhotrvajúcou  sviežosťou sú k dispozícii vo variantoch:

·         na bielu a stálofarebnú bielizeň - Persil Expert Duo-Caps

·         na farebnú bielizeň - Persil Expert Color Duo-Caps

·         NOVINKA na farebnú bielizeň so sviežosťou aviváže - Persil Expert Color Duo-Caps Freshness by Silan

 

Novinka Persil Expert Color Duo-Caps Freshness by Silan so sebou navyše prinášajú sviežosť Silanu. Vďaka novému zloženiu a dlhotrvajúcej sviežosti si teraz môžete užívať ovocné tóny Silanu s drevitým a jantárovým základom ešte dlhšie.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.