SOM ZDIEĽANIE MÔJHO SVETA
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 27.10.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Popustite uzdu svojej tvorivosti: predstavujeme vám fotoaparát Nikon D5300 - novú digitálnu jednookú zrkadlovku formátu DX s Wi-Fi a GPS, ktorá ponúka všetkým bádateľom fantastickú príležitosť zachytávať a zdieľať čaro ich sveta v neuveriteľných detailoch.

Popustite uzdu svojej tvorivosti: predstavujeme vám fotoaparát Nikon D5300 - novú digitálnu jednookú zrkadlovku formátu DX s Wi-Fi a GPS, ktorá ponúka všetkým bádateľom fantastickú príležitosť zachytávať a zdieľať čaro ich sveta v neuveriteľných detailoch.

 

Kreatívny a súčasne flexibilný – taký je nový fotoaparát Nikon určený začiatočníkom, aby ich inšpiroval na vytvorenie skutočne zaujímavých záberov a veľkolepých videí. Ako prvá digitálna jednooká zrkadlovka Nikon, ktorá sa môže pochváliť vstavaným Wi-Fi, ponúka všetkým bádateľom fantastickú príležitosť zachytávať a zdieľať čaro ich sveta v neuveriteľných detailoch.

 

Inovatívny 24,2-megapixelový snímač CMOS formátu DX je špeciálne navrhnutý bez optického antialiasingového filtra (OLPF), aby sa aj tie najjemnejšie detaily a textúry zachytili s neuveriteľnou ostrosťou. Fotky sú okamžite pripravené na zdieľanie pomocou vstavanej funkcie Wi-Fi, ktorá pripája fotoaparát priamo k smartfónu alebo tabletu a prenesie ich do sociálnych sietí ako Facebook, Instagram alebo Twitter, funkcia GPS navyše pridá geografické značky do fotiek z ciest priamo vo fotoaparáte. Ide skrátka o inšpiratívny fotoaparát, ktorý všetkým jeho používateľom dokáže pretaviť ich tvorivé nápady s pozoruhodnou brilantnosťou a stimulovať ich, aby hľadali nové vzrušujúce uhly pohľadu. Zdieľanie fotiek, vlastných autoportrétov, ani úžasných máp z vašich dobrodružných ciest tak už nikdy nebude vyzerať rovnako.

 

Nový Nikon sa okrem toho veľmi príjemne používa vďaka veľkému výklopnému a otočnému displeju s vysokým rozlíšením. Fotoaparát je dostupný v čiernej, červenej alebo sivej farbe a je vynikajúci na cestovanie vďaka neuveriteľne ľahkej konštrukcii.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.