Prebuďte svoju pleť do sviežej krásy
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 4.11.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Čas a stres – dvaja „nevďačníci“, ktorí sa na pleti najviac podpisujú. Nemusíte im však obetovať svoj mladistvý vzhľad. Stačí sa o pleť dôkladne starať a používať vhodné prípravky, ktoré jej dodajú potrebnú hydratáciu, pružnosť a pevnosť.

Čas a stres – dvaja „nevďačníci“, ktorí sa na pleti najviac podpisujú. Nemusíte im však obetovať svoj mladistvý vzhľad. Stačí sa o pleť dôkladne starať a používať vhodné prípravky, ktoré jej dodajú potrebnú hydratáciu, pružnosť a pevnosť.

Najmä po tridsiatke jej venujte zvýšenú pozornosť. Časy, keď ste ju neriešili, sú nenávratne preč a vy začínate študovať každú maličkú vrásku, ktorá sa na vašom čele či v okolí úst objaví. Každodenným používaním kvalitnej kozmetiky môžete proti nim bojovať. Výsledky určite neuvidíte hneď, no po niekoľkých mesiacoch si rozdiel zaručene všimnete! Starajte sa o svoju pleť a odvďačí sa vám sviežou krásou. 

 

Náš tip

Pokiaľ máte zmiešanú až mastnú pleť, neviete si rady s rozšírenými pórmi a cítite, že je pleť dehydrovaná a bez jasu, siahnite po dennom a nočnom kréme Lift&Matt od kozmetickej značky Dermacol. Krémy tohto radu dodajú pleti celodennú hydratáciu, výživu, zbavia ju prebytočnej mastnoty a rozšírených pórov. Už za štyri týždne sa výrazne zlepší jej celkový vzhľad – bude vyhladená, bez lesku, vrásky a póry  redukované. Vďaka ľahkej textúre sa krémy Lift&Matt dobre aplikujú.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.