Rémy Cointreau patrí medzi najväčších distribútorov prémiových importovaných destilátov na slovenskom trhu
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 31.10.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Rémy Cointreau získala od septembra do svojej výhradnej distribúcie írsku whiskey Tullamore D.E.W. a škótsku whisky Grants, Glenfiddich a ezoterické sladové whisky. Vďaka tomu sa stane distribútorom s najširšou ponukou prémiových importovaných destilátov na slovenskom trhu s takmer 7% trhovým podielom. K najväčšiemu rastu dochádza práve v kategórii whisky, kde bude Rémy Cointreau po novom patriť 2. miesto s trhovým podielom 21,2 %. Svojim zákazníkom tak ponúkne široké portfólio najpredávanejších značiek s atraktívnym rastom a zaujímavým ziskovým potenciálom. V súčasnosti firma pre svojich partnerov pripravuje atraktívne aktivácie (promočné aktivity) a silnú marketingovú podporu značiek v predvianočnom období.

Spoločnosť Rémy Cointreau získala od septembra do svojej výhradnej distribúcie írsku whiskey Tullamore D.E.W. a škótsku whisky Grants, Glenfiddich a ezoterické sladové whisky. Vďaka tomu sa stane distribútorom s najširšou ponukou prémiových importovaných destilátov na slovenskom trhu s takmer 7% trhovým podielom. K najväčšiemu rastu dochádza práve v kategórii whisky, kde bude Rémy Cointreau po novom patriť 2. miesto  s trhovým podielom 21,2 %. Svojim zákazníkom tak ponúkne široké portfólio najpredávanejších značiek s atraktívnym rastom a zaujímavým ziskovým potenciálom. V súčasnosti firma pre svojich partnerov pripravuje atraktívne aktivácie (promočné aktivity) a silnú marketingovú podporu značiek v predvianočnom období.  

 

Rémy Cointreau vďaka dohode s William Grant & Sons o výhradnej distribúcii ich značiek na českom a slovenskom trhu výrazne posilnila svoju pozíciu a teraz bude mať vo svojom portfóliu 27 veľmi silných a spotrebiteľsky známych a obľúbených značiek (napr. Metaxa, Rémy Martin, Jägermeister, Aperol, Crodino, Campari, Cinzano či Jim Beam).

 

„Verím, že je to dobrá správa predovšetkým pre našich obchodných partnerov z oblasti obchodu. Získajú totiž od nás najširšiu ucelenú ponuku kvalitných importovaných liehovín, z ktorých väčšina má na slovenskom trhu v danej kategórii vedúce postavenie, vrátane zaujímavých aktivít a promočných akcií. Všetky kľúčové značky z portfólia Rémy Cointreau vykazujú vďaka masívnej marketingovej podpore dynamický rast a budú našim obchodným partnerom prinášať zaujímavý ziskový potenciál. Vďaka našej širokej ponuke a silnej marketingovej podpore, vrátane investícií priamo na mieste predaja, chceme byť v budúcnosti pre našich obchodných partnerov na Slovensku motorom rastu a zvýšenej ziskovosti celej kategórie destilátov,“ uvádza Jiří Štětina, generálny riaditeľ Rémy Cointreau ČR/SR. 

 

--------------------------------

O William Grant & Sons

William Grant & Sons je rodinná spoločnosť vlastnená piatou generáciou zakladateľov, ktorá sa zameriava na kvalitu, inovácie a dlhodobý rozvoj, s prémiovým portfóliom značiek: Glenfiddich, svetovo číslo jedna a najoceňovanejšia single malt škótska whisky a priekopník v kategórii sladových whisky; Grants, svetovo číslo tri v kategórii štandardných škótskych whisky; Balvenie, líder v kategórii ezoterickej sladovej whisky; Tullamore  DEW, svetovo číslo dva v kategórii írska whisky; Hendrick's svetovo najpredávanejší superprémiový gin a Sailor Jerry, najrýchlejšie rastúci spiced rum v USA.

Viac informácií o spoločnosti nájdete na www.williamgrant.com

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.