Matthew Williamson pre TONI&GUY HairMeetWardrobe
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 31.10.2013 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ikonický britský módny návrhár Matthew Williamson a zakladateľ filozofie HairMeetWardrobeTONI&GUY prepojili svoje kreatívne vízie a vytvorili „must-have“ doplnok pre tohtoročnú jeseň.

Ikonický britský módny návrhár Matthew Williamson a zakladateľ filozofie HairMeetWardrobeTONI&GUY prepojili svoje kreatívne vízie a vytvorili „must-have“ doplnok pre tohtoročnú jeseň.

 

Exkluzívna limitovaná edícia kozmetickej taštičky s potlačou dúhovej zebry je vyvrcholením štvorročnej  spolupráce vlasového stylingu a luxusnej módy na Londýnskom FashionWeeku.

 

Živé farby a grafický zvierací motív tvoria  odvážny a pulzujúci  dizajn, ktorý tvorí základ návrhárovho štýlu, ktorý milujú i tie najväčšie módne ikony ako Sienna Miller, Olivia Palermo či Poppy Delevingne.

 

Exkluzivny dizajn ponúka všetkým milovníkom módy možnosť stať  sa ženou podľa predstav Matthew Williasona, teda luxusnou svetobežníčkou s vyberaným vkusom.

 

„Tento dizajn je esenciou môjho štýlu. Je zábavný, ženský a plný života. Chcel som vytvoriť perfektnú taštičku na doplnky a vlasové produkty, ktorá pritiahne všetky pohľady. Vytvoril som skvelý kaleidoskopický vzor s jednofarebným zebrím vzorom na povrchu.“ Matthew Williamson

 

Viac tipov a návodov na trendy vlasový styling nájdete na www.hairmeetwardrobe.sk.

 

 

TONI&GUY oslavuje 50. výročie!

Tohtoročné 50. výročie značky TONI & GUY je i pre TONI&GUY HairMeetWardrobe špeciálnou udalosťou. Prvý salón TONI&GUY bol otvorený v roku 1963 v Clapham v juhozápadnom Londýne. Zo skromných počiatkov sa vypracoval až na svetoznámu kreatívnu značku s viac ako 420 salónmi  v 42 krajínách po celom svete.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.