Netradične: Mini curry-kebab na vianočný stôl |
||
Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 6.11.2013 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Mleté kuracie mäso 2 hodiny marinujeme v zmesi curry omáčky, nakrájanej cibule, soli, korenia, oregana, nasekanej petržlenovej vňate a citrónovej šťavy. | ||
Postup: Mleté kuracie mäso 2 hodiny marinujeme v zmesi curry omáčky, nakrájanej cibule, soli, korenia, oregana, nasekanej petržlenovej vňate a citrónovej šťavy. Z mäsovej zmesi potom vytvoríme malé, oválne kebaby, ktoré obaľujeme v trojobale (1.v múke, 2. vo vajci, 3. v strúhanke) a vyprážame na rozpálenom oleji. Ako dekoráciu môžeme použiť špajle, na ktoré mini-kebaby napichneme, posypeme petržlenovou vňaťou a ozdobíme plátkom citrónu. Podávame s omáčkou SPAK Curry ako párty jednohubky alebo ako hlavné jedlo s prílohou, napríklad so zemiakmi. Príprava: 45 minút (+ doba marinovania mäsa) ©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |