Samsung odhaľuje tajomstvo záhadných kruhov a hashtagov #WinnerTakesEarth
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 8.11.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Celosvetová kampaň GALAXY 11 spoločnosti Samsung sleduje cestu najlepších svetových futbalistov k záchrane našej planéty pred nadvládou mimozemšťanov. Franz Beckenbauer nominuje 11. novembra kapitána tímu.

Celosvetová kampaň GALAXY 11 spoločnosti Samsung sleduje cestu najlepších svetových futbalistov k záchrane našej planéty pred nadvládou mimozemšťanov. Franz Beckenbauer nominuje 11. novembra kapitána tímu.

 

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. oficiálne spustila celosvetovú kampaň s názvom GALAXY 11. Ústrednou témou kampane inšpirovanej žánrom fantasy je futbal. Bude sledovať osudy 11 špičkových futbalistov, ktorí sa spoločnými silami pokúsia zachrániť Zem pred nadvládou mimozemšťanov. Ako manažéra tímu GALAXY 11 angažoval Samsung medzinárodnú futbalovú legendu Franza Beckenbauera. Prostredníctvom sociálnych sietí Samsung Mobile a internetových stránok kampane www.theGALAXY11.com oznámi Beckenbauer 11. novembra prvého nominovaného hráča, ktorý sa zároveň stane kapitánom tímu.

 

 

Záhadné kruhy a tajomné rúcha boli len začiatok

Od 21. októbra diskutujú futbaloví fanúšikovia z celého sveta na sociálnych sieťach s nadšením a zaujatím o význame záhadných kruhov a hashtagov #WinnerTakesEarth. Symboly sa objavujú na kultových miestach, ako sú Pao de Acúcar (Cukrová homoľa, dominanta Rio de Janeira), billboardy na newyorskom Times Square či futbalové ihriská v londýnskej oblasti Hackney Marshes. Zvedavosť fanúšikov dosiahla vrchol po tom, čo pri posledných domácich zápasoch mužstiev FC Chelsea,​​Bayernu Mníchov a Juventusu FC zbadali postavy oblečené do záhadných rúch s vyobrazením podobných symbolov.

       

Na kanáli Záhadné kruhy na YouTube sa nedávno objavil videorozhovor s Franzom Beckenbauerom (www.YouTube.com/MysteriousCircles), ktorý v ňom hovorí o svojom pláne zostaviť tím z najlepších futbalistov sveta. „Som veľmi rád, že sa môžem so spoločnosťou Samsung podieľať na tejto jedinečnej kampani a byť manažérom tímu GALAXY 11. Je to pre futbalových fanúšikov príležitosť, aby sa spojili a podporili spoločný cieľ. Samsung už v minulosti pripravil niekoľko jedinečných kampaní, ktoré spájajú ľudí okolo spoločných záľub, a ja sa teším, až sa k nám fanúšikovia na tejto neuveriteľnej ceste pridajú,“ uviedol Franz Beckenbauer.

 

Víťaz berie všetko

Príbeh GALAXY 11 bude v nadchádzajúcich mesiacoch odhaľovaný v niekoľkých pokračovaniach a ožije na najrôznejších zariadeniach Samsung GALAXY, online platformách a sociálnych sieťach. Kampaň bude sledovať nomináciu a tréning tímu GALAXY 11, ktorý sa v decembri začne pripravovať na impozantný zápas proti mimozemšťanom na virtuálnom futbalovom ihrisku pod heslom „víťaz berie všetko“. Fanúšikovia z celého sveta budú mať čoraz viac príležitostí túto pôsobivú multiplatformovú kampaň nielen sledovať, ale sa aj na nej aktívne podieľať.

 

„Futbal je jedným z najobľúbenejších športov na svete a Samsung obdivuje moc futbalu ako zjednocujúcej sily, ktorá dokáže spojiť celosvetovú komunitu nadšených fanúšikov. Prostredníctvom tejto ojedinelej kampane chce Samsung prepojiť všadeprítomnú lásku fanúšikov k futbalu s prístrojmi GALAXY. Dúfam, že táto kampaň podnieti vašu predstavivosť, prinúti vás zapojiť sa a pripraví vám všetkým vzrušujúce zážitky,“ vyhlásil Younghee Lee, výkonný viceprezident pre globálny marketing divízie IT & Mobile spoločnosti Samsung Electronics.

 

Sledujte osudy tímu GALAXY 11

V pondelok 11. novembra predstaví Samsung niekoľko online platforiem, ktoré fanúšikom umožnia sledovať cestu tímu GALAXY 11 a podieľať sa na nej. Podrobnejšie informácie získate na týchto internetových stránkach:

 

• Microstránky: www.theGALAXY11.com

• Tumblr: www.theGALAXY11.Tumblr.com

• Facebook: www.Facebook.com/SamsungMobile

• Twitter: www.Twitter.com/SamsungMobile

• YouTube: www.YouTube.com/SamsungMobile

• ChatON: www.ChatON.com/GALAXY11

• Výzva k akcii: #GALAXY11

 

Samsung podporuje futbal v celosvetovom meradle už mnoho rokov a GALAXY 11 je najnovším príkladom prístupu tejto spoločnosti k príprave inovatívnych kampaní, ktoré maximálne využívajú jeho technológie inšpirované ľuďmi a súčasne zjednocujú nadšenie fanúšikov, čo novým a neobvyklým spôsobom prispieva k obohateniu ich každodenných zážitkov.

 

Samsung a futbal

Spoločnosť Samsung je od roku 2005 spájaná s radom najúspešnejších a najvýraznejších futbalových tímov a asociácií. V súčasnosti spolupracuje s týmito subjektmi: Chelsea FC (EPL), Real Madrid FC (La Liga), Bayern Mníchov FC (Bundesliga), Juventus FC (Serie A), CBF (Brazílska futbalová konfederácia), KFA (Kórejská futbalová asociácia), AFC (Ázijská futbalová konfederácia), CAF (Konfederácia afrického futbalu) a mnohými ďalšími národnými tímami.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.