Odmeňte sa s novinkou Nugáta od značky ORION za lákavú cenu
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 6.11.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Lúče zubatého slniečka signalizujú nástup ďalšieho ročného obdobia. ORION všetkým svojím obľúbencom pripravil sladkú jeseň s novinkou Nugáta, ktorá je unikátnym spojením lahodného nugátu z lieskových orieškov a mliečnej čokolády.

Lúče zubatého slniečka signalizujú nástup ďalšieho ročného obdobia. ORION všetkým svojím obľúbencom pripravil sladkú jeseň s novinkou Nugáta, ktorá je unikátnym spojením lahodného nugátu z lieskových orieškov a mliečnej čokolády.

 

Hviezdne duo čokoládových tyčiniek Karmen s karamelovou náplňou a Milena s nádychom rumu doplnila ďalšia hviezda na našom trhu. Nová tyčinka Nugáta nie je len obyčajná novinka, ale majstrovská kombinácia kvality ORION.

 

Nugáta snúbi v sebe prvotriednu mliečnu čokoládu a kvalitný nugát z lieskových orieškov, ktoré vytvárajú neopakovateľný chuťový zážitok. Rozmaznajte svoje chuťové poháriky populárnou čokoládovou kombináciou na trhu, ktorú obľubuje väčšina spotrebiteľov. Nová Nugáta dokáže vykúzliť úsmev na perách za každého počasia.

 

 

Vďaka jedinečnej chuti tyčinky Nugáta na okamih zabudnete na starosti okolo vás a ponoríte sa do jej opojenia. Odmeňte sa i vy chvíľkou pohody počas bežných dní. Kvalitný nugát ukrytý v mliečnej čokoláde poteší každého a aj vy rýchlo podľahnete kúzlu jeho jedinečnosti.

 

Nemusíte sa obávať, že by ste tyčinku v obchode prehliadli. Nugáta sa obliekla do zamatového obalu, ktorý evokuje čokoládové pohladenie a zaujme vás na prvý pohľad.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.