TIP na štýlový vianočný darček od TONI&GUY
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 19.11.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Čas vianočného obdarovávania sa nezadržateľne blíži a vy si opäť lámete hlavu, čím prekvapiť svojich blízkych? Je vaša priateľka, sestra či mama módna maniačka a z domu nevyjde, kým nie je dokonale upravená? Tak presne pre ne sú ideálnou voľbou vianočné sety vlasovej kozmetiky pre starostlivosť a styling od TONI&GUY. Kúpiť ich môžete od novembra exkluzívne v sieti DM Drogérií.

Čas vianočného obdarovávania sa nezadržateľne blíži a vy si opäť lámete hlavu, čím prekvapiť svojich blízkych? Je vaša priateľka, sestra či mama módna maniačka a z domu nevyjde, kým nie je dokonale upravená? Tak presne pre ne sú ideálnou voľbou vianočné sety vlasovej kozmetiky pre starostlivosť a styling od TONI&GUY. Kúpiť ich môžete od novembra exkluzívne v sieti DM Drogérií.

 

 

HairMeetWardrobe TONI&GUY je filozofia zrodená z lásky k vlasom a móde a z presvedčenia, že  image netvorí len oblečenie, ale ide o celkový dojem. Značka zrodená v kaderníckych salónoch, zdokonaľovaná v zákulisí London Fashion Week prináša limitovanú edíciu darčekových balení, ktorými môžete svojich najbližších obdarovať štýlovo.

 

Vianočný set – starostlivosť o farbené a poškodené vlasy

Pravidelné farbenie a melírovanie vlasov k tomu ešte ich neustále namáhanie fénmi a horúcimi žehličkami si vyžaduje doplnkovú starostlivosť pre ich regeneráciu. Narušené vlasy vyžadujú špeciálnu pozornosť a prevenciu ďalšieho poškodenia. Šampón a kondicionér pre poškodené vlasy Toni&Guy vlasové vlákna revitalizuje, a tým pomáha obnoviť poškodené vlasy a zvýšiť  ich  lesk.

 

Vianočný set – trendy styling pre korunu krásy

Značka prémiovej vlasovej kozmetiky TONI&GUY pripravila pre vás špeciálnu limitovanú edíciu vianočného balenia. V elegantnom darčekovom balení nájdete kombináciu najobľúbenejších stylingových prípravkov, ktoré zvolili zákazníčky; Sea Salt Sprej s morskou soľou z kolekcie Casual, s ktorým vytvoríte objem aj tým najjemnejším vlasom, či stredne tužiaci lak na vlasy z kolekcie Classic.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.