Pečieme s láskou 9
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 20.11.2013 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Plech na pečenie koláčov patrí do výbavy každej gazdinky. Táto klasická pomôcka nechýba v žiadnej domácnosti a využiť sa dá na prípravu sladkých dobrôt od výmyslu sveta. Dr.Oetker sa vo svojom deviatom diele knihy receptov Pečieme s láskou vracia ku klasike - k pečeniu na plechu, ktoré je plné inšpiratívnych nápadov na originálne rezy, koláče či rolády. 52 osvedčených receptov, rozdelených do štyroch kapitol, vás určite presvedčí, že na plechu sa dajú upiecť jedinečné a netradičné múčniky, ktorými potešíte svojich blízkych.

Plech na pečenie koláčov patrí do výbavy každej gazdinky. Táto klasická pomôcka nechýba v žiadnej domácnosti a využiť sa dá na prípravu sladkých dobrôt od výmyslu sveta. Dr.Oetker sa vo svojom deviatom diele knihy receptov Pečieme s láskou vracia ku klasike - k pečeniu na plechu, ktoré je plné inšpiratívnych nápadov na originálne rezy, koláče či rolády. 52 osvedčených receptov, rozdelených do štyroch kapitol, vás určite presvedčí, že na plechu sa dajú upiecť jedinečné a netradičné múčniky, ktorými potešíte svojich blízkych.

 

Nový diel knihy od Dr.Oetker Pečieme s láskou je už deviaty v poradí a tentoraz ponúka 52 originálnych a doposiaľ nezverejnených receptov na pečenie na plechu. Recepty sú prehľadne zoradené do 4 kapitol: Z letnej záhradky, Z jesennej záhradky, Zo sveta orechov a čokolády a S chuťou exotiky. Všetky recepty boli starostlivo vyskúšané v Skúšobnej kuchyni Dr.Oetker a napísané tak, aby sa podarili i tým, ktorí s pečením iba začínajú. Recepty sú doplnené o fotografie, ktorým pri listovaní knihy len ťažko odoláte.

 

Z letnej záhradky

Hľadáte nové nápady, čo spraviť s úrodou ovocia? Recepty na lahodné rezy a koláče s letným ovocím z kapitoly Z letnej záhradky sú ako stvorené pre maškrtenie počas teplých letných dni.

 

Z jesennej záhradky

Jeseň je farebne najpestrejšie ročné obdobie. Prispôsobte jej aj svoje kulinárske diela! Dr.Oetker v kapitole Z jesennej záhradky predstavuje recepty, ktoré idú ruka v ruke s farbami a pestrosťou ingrediencií.

 

Zo sveta orechov a čokolády

Osobitná kapitola v knihe Pečieme s láskou 9 je venovaná i milovníkom čokolády či orechov. Recepty z tejto kapitoly premenia každý múčnik na nezabudnuteľný chuťový zážitok. Stačí jedno sústo a múčnik si vás podmaní svojou rafinovanou chuťou.

 

S chuťou exotiky

Radi objavujete a lákajú Vás chute exotických diaľok? Ak áno, kapitola S chuťou exotiky je tou správnou pre vás. Nechajte sa uniesť chuťou exotiky a vyskúšajte recepty na osviežujúce rezy z citrusového či iného exotického ovocia

 

Recepty na tieto dobroty pre vás pripravil Dr.Oetker, ktorý vám týmto želá dobrú chuť.

 

Knihu Pečieme s láskou 9 je možné si zakúpiť prostredníctvom e-shopu na www.eshop.oetker.sk.  V e-shope Dr.Oetker nájdete i ďalšie produkty z edície Pečieme s láskou.

 

 

Kalendár plný lahodných múčnikov od Dr.Oetker bude ozdobou vašej kuchyne

 

Kalendár je celoročným spoločníkom a neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti. Ak patríte medzi milovníkov sladkých dobrôt a zároveň hľadáte dekoráciu do vašej kuchyne, Dr.Oetker má pre vás skvelý tip. Kalendár „Pečieme s láskou“ na rok 2014 je plný originálnych receptov a krásnych fotografií, ktoré vám spríjemnia každý mesiac. Súčasťou kalendára je aj rozšírená sada 24 samolepiek, vďaka ktorým si dôležité dátumy a dohodnuté termíny určite ustrážite. Na jeho stránkach nájdete aj pranostiky a miesto pre vaše poznámky.

 

 

Nový Kalendár od Dr.Oetker pre rok 2014 prináša 12 chutných a doposiaľ nepublikovaných receptov na sladké dobroty, ktoré si získajú celú rodinu. Tie sú doplnené o  fotografie, od ktorých nebudete vedieť odtrhnúť zrak. Každý mesiac tak budete môcť upiecť niečo nové a chutné. Recepty z kalendára si môžete vystrihnúť, založiť do šanónu Dr.Oetker a kedykoľvek sa k nim vrátiť.  Všetky recepty sú upravené tak, aby sa podaril aj tým, ktorí s pečením len začínajú!  

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.